به انجمن خوش آمدید

لینک پیشنهادی مدیران تالار همدردی:

"گلچین لینکهای خانواده، ازدواج و مهارتها(به روز شد)"

دانلود موسیقی و آرامش
دسترسی سریع به مطالب و مشاوران همـدردی در کانال ایتا

کانال مشاوره همدردی در ایتا

صفحه 5 از 9 نخستنخست 123456789 آخرینآخرین
نمایش نتایج: از شماره 41 تا 50 , از مجموع 86
    عضو فعال

آخرین بازدید
    دوشنبه 17 آبان 95 [ 15:15]
    سطح
    96
    Level completed: 65%, Points required for next Level: 355
    Overall activity: 3.0%
    دستاوردها:
    Tagger First ClassOverdriveSocialVeteran25000 Experience Points
    تشکرها
    6,844

تشکرشده 7,555 در 2,378 پست

Array
    میل جان
    رفتار پدر مادرش با هم چطوری هست؟ البته مادرش اشپزی می کنه ظاهرا
    اما جایگاه مرد در خانودشون یعنی خونواده ای که توش بزرگ شده کجاست؟ شاید تعریف هاش از زندگی مشترک با توجه به خانوادش که درش بزرگ شده با انتظارات تو متفاوته و شاید داره خیلی هم خوب به نظر خودش رفتار می کنه
    ظاهرا از خونواده ی پولداریه که لباس راحت می ره 700 می ده. شما باید رفتارای همسرتو در بستر خونواده و محیطی که درش بزرگ شده بررسی کنی. وگرنه بیای با یکی دیگه قیاسش کنی که ممکنه نتیجه اش برات خوشایند نشه. به هر حال یه دختر زیبا که در خونواده ی ثروتمند بزرگ شده و در محبت و توجه بوده متفاوته با دختری که معمولی بوده و خونوادش هم معمولی بودن هم روحیاتش هم گذشته اش و هم عملکردش متفاوته. به نظر خودم از کسی که در ناز و نعمت بزرگ شده راحت تر می تونی یه همسر شاد داشته باشی تا کسی که سختی زیاد دیده. چون سختی رو باید بشه ازش عبور کرد تا بزرگ و ارزشمند شد. خیلی وقتا ادم توی سختی ها گیر میکنه و یا عبور کردنش طول می کشه. پس بابت نازپروده بودنش هم زیاد ناراحت نباش

یه مرور کن ببین چطوری و تو چه مخیطی بزرگ شده. براساس اون رفتار کن و فکر کن باید چه کار کنی تا به سمتی بره که می خوای

مشاوره ازدواج رفته بودین؟
    هر همسری یه سری بدی داره یه سری خوبی. البته اونم از نظر همسرش. شاید از نظر یکی دیگه بدی هاش خوبی بشه و خوبی هاش بدی.
    به خوبی های همسرت فکر کن و خوشحال باش. در عین حال با درایت بدی هاش رو هم به خوبی تبدیل کن.

ضمنا نظر شخصی من این نیست که خانمت درسته و فکر شما غلطه. چون من همون دختر معمولی بودم پس نمی تونم خانمت رو بفهمم. در عین حال خوشحالم که می خونم بعضی از دخترا انقدر خوب و در ارامش و شادی بزرگ شدن و انقدر هم دلشون مجکمه به اینده اشون بی اینکه خودشون هیچ کاری کرده باشن یا بکنن.
    اما مطمنم که شما که ایشونو انتخاب کردی معیارایی داشتی که ایشون داشتنش و با توجه به دوران نامزدی 10 ماهه این معیارای مورد نظر بودن که شما رو به ازدواج رسوندن. پس خوبی های ایشون رو فراموش نکن.

موفق باشی
    ویرایش توسط meinoush : دوشنبه 06 بهمن 93 در ساعت 12:35

2. 3 کاربر از پست مفید meinoush تشکرکرده اند .

asemene.abi (دوشنبه 06 بهمن 93), myl (دوشنبه 06 بهمن 93), واحد (دوشنبه 06 بهمن 93)

عضو عادی آغازکننده

آخرین بازدید
    جمعه 08 اردیبهشت 96 [ 22:49]
    سطح
    38
    Level completed: 53%, Points required for next Level: 71
    Overall activity: 42.0%
    دستاوردها:
    Tagger Second Class1000 Experience PointsVeteran
    تشکرها
    193

تشکرشده 95 در 52 پست

Array
    نقل قول نوشته اصلی توسط meinoush نمایش پست ها
    میل جان
    رفتار پدر مادرش با هم چطوری هست؟ البته مادرش اشپزی می کنه ظاهرا
    اما جایگاه مرد در خانودشون یعنی خونواده ای که توش بزرگ شده کجاست؟ شاید تعریف هاش از زندگی مشترک با توجه به خانوادش که درش بزرگ شده با انتظارات تو متفاوته و شاید داره خیلی هم خوب به نظر خودش رفتار می کنه
    ظاهرا از خونواده ی پولداریه که لباس راحت می ره 700 می ده. شما باید رفتارای همسرتو در بستر خونواده و محیطی که درش بزرگ شده بررسی کنی. وگرنه بیای با یکی دیگه قیاسش کنی که ممکنه نتیجه اش برات خوشایند نشه. به هر حال یه دختر زیبا که در خونواده ی ثروتمند بزرگ شده و در محبت و توجه بوده متفاوته با دختری که معمولی بوده و خونوادش هم معمولی بودن هم روحیاتش هم گذشته اش و هم عملکردش متفاوته. به نظر خودم از کسی که در ناز و نعمت بزرگ شده راحت تر می تونی یه همسر شاد داشته باشی تا کسی که سختی زیاد دیده. چون سختی رو باید بشه ازش عبور کرد تا بزرگ و ارزشمند شد. خیلی وقتا ادم توی سختی ها گیر میکنه و یا عبور کردنش طول می کشه. پس بابت نازپروده بودنش هم زیاد ناراحت نباش

یه مرور کن ببین چطوری و تو چه مخیطی بزرگ شده. براساس اون رفتار کن و فکر کن باید چه کار کنی تا به سمتی بره که می خوای

مشاوره ازدواج رفته بودین؟
    هر همسری یه سری بدی داره یه سری خوبی. البته اونم از نظر همسرش. شاید از نظر یکی دیگه بدی هاش خوبی بشه و خوبی هاش بدی.
    به خوبی های همسرت فکر کن و خوشحال باش. در عین حال با درایت بدی هاش رو هم به خوبی تبدیل کن.

ضمنا نظر شخصی من این نیست که خانمت درسته و فکر شما غلطه. چون من همون دختر معمولی بودم پس نمی تونم خانمت رو بفهمم. در عین حال خوشحالم که می خونم بعضی از دخترا انقدر خوب و در ارامش و شادی بزرگ شدن و انقدر هم دلشون مجکمه به اینده اشون بی اینکه خودشون هیچ کاری کرده باشن یا بکنن.
    اما مطمنم که شما که ایشونو انتخاب کردی معیارایی داشتی که ایشون داشتنش و با توجه به دوران نامزدی 10 ماهه این معیارای مورد نظر بودن که شما رو به ازدواج رسوندن. پس خوبی های ایشون رو فراموش نکن.

موفق باشی
    ثروتمند نیستن از لحاظ فرهنگی و مالی خیلی نزدیک به خانواده ی ما هستن.
    خیلی جالبه دیروز که خواسته بود بره خونه فامیلش رفت و برگشت آژانس گرفته بود که 10 دقیقه هم پیاده روی نبودش از خونمون تا اونجا ، که دیشب وقتی گفتش واقعا ناراحت شدم نه از پولش بلکه از تنبل بودنش که یه مختصر پیاده روی هم نمیخواد بکنه بهش گفتم تنبلی.
    اتفاقا توی خانواده ای بزرگ شده که مادرش یه خانومه خانه دار که تمام کارای خونه روی دوشش بوده (خانه داری بچه داری ...حتی خواهرزاده هاش رو هم مامانش بزرگ کرده) از طرفی باباش تو خونه دست به هیچی نمیزنه...فقط کارای بیرون و تا حدودی مرد سالار...تعجبم توی یه همچین خانواده ای بزرگ شده ولی خودش اینجوریه...
    در مجموع خوبه ولی هر دختر پسری یه سری خوبی و بدی هایی داره...
    چون خودش تابحال پول درنیاورده بعضی وقتا راحت پول خرج میکنه.به خاطر همینم من زیاد پول بهش نمیدم.یا گفتش بیا حسابتو باهام مشترک باز کن گفتم نمیخوام که ناراحت شد.
    نگرانه الانم نیستم نگرانم که در آینده همه ی فشاره زندگی روی دوش من باشه با این رویه میدونم که توی زندگی پیشرفت نمیکنیم چون هم تنبله هم دنبال مسایل فرعی...

4. کاربر روبرو از پست مفید myl تشکرکرده است .

meinoush (دوشنبه 06 بهمن 93)

عضو همراه

آخرین بازدید
    چهارشنبه 22 مهر 94 [ 19:19]
    سطح
    88
    Level completed: 48%, Points required for next Level: 261
    Overall activity: 13.0%
    دستاوردها:
    1 year registeredTagger Second ClassSocialOverdrive10000 Experience Points
    تشکرها
    5,188

تشکرشده 3,056 در 916 پست

Array
    برادر خوبم یه وقت فکر نکنی من دارم کارهای خانمت رو توجیه میکنم . سعی من اینه که از دید یه خانم به اتفاقات نگاه کنم و توجه شما رو هم به اون معطوف کنم . چون به نظر میرسه شناخت شما از خانمها کمه . مثلا شما با خودت مقایسه میکنی که اگر جایی دعوت بودی که ده دقیقه بیشتر راه نیست خیلی راحت و قدم زنان میرفتی و تازه یه هوایی هم میخوردی و پیاده روی هم کرده بودی . پول اژانس هم میموند توی جیبت . ولی یه خانم اینجور به قضیه نگاه نمیکنه . اون فکر میکنه اگه پیاده برم با کفش مهمونی که اذیت کننده ست . ارایش هم که دارم ممکنه خراب بشه . یا اگه مذهبی باشه معذبه . عرق هم ممکنه بکنم لباسهامم خیس عرق میشه . پس ارزش اینو داره که پول اژانس بدم . اگه من بودم از همسرم میخواستم که من رو برسونه . میبینید طرز فکره که رفتار ادمها رو شکل میده اگر نگرانید که همه فشار زندگی روی دوش شما باشه از همین ابتدا همسرتون رو توی مسائل مادی دخالت بدید . حساب مشترک فکر خوبی بوده . من و همسرمم هم همین کار رو میکنیم . ما وقتی براورد هزینه و درامد میکنیم خود به خود مجبوریم هزینه های اضافی و غیر ضروری رو حذف کنیم . ولی اگر خانم در جریان این هزینه و درامد نباشد از کجا باید بفهمه که هزینه ای که داره میکنه اضافیه ؟ از مسائل فرعی منظورت چیه ؟از اینکه خانمتون درامدی نداره شما ناراحتید ؟ یعنی ترجیح میدادید ایشون شاغل میبود ؟ فکر میکنم هم ایشون و هم شما کمی ناز پرورده باشید .
    ویرایش توسط واحد : دوشنبه 06 بهمن 93 در ساعت 13:58

6. 3 کاربر از پست مفید واحد تشکرکرده اند .

asemene.abi (دوشنبه 06 بهمن 93), myl (دوشنبه 06 بهمن 93), اقای نجار (چهارشنبه 08 بهمن 93)

عضو عادی

آخرین بازدید
    دوشنبه 02 آذر 94 [ 23:10]
    سطح
    18
    Level completed: 85%, Points required for next Level: 15
    Overall activity: 0%
    دستاوردها:
    Tagger Second Class3 months registered1000 Experience Points
    تشکرها
    19

تشکرشده 66 در 28 پست

Array
    شما متاسفانه کار خودتو میکنی ببین دیشب بهش گفتی تنبل.گفتم بهم برچسب نزنید منم عاشقه آژانسم والا.چون از بچگی عادت داشتم پیاده اینور اونور نرم.مگه قصد پیاده روی داشته باشم نه مهمونی.حالا این زیاد مهم نیست.اگه هم ناراحت شدی که آژانس گرفته بهتر بود حرفت رو طور دیگه ای میزدی.نه اینکه بهش بگی تنبل.مثلا میگفتی مسیر کوتاه بود واس خودت قدم میزدی یکم پیاده روی میکردی برا سلامتیت خوبه عزیزم.نه اینکه مستقیم بگی چرا اژانس گرفتی.من زن حساسی نیستم ولی اگه شوهرم همچین حرفی بزنه ناراحتم میکنه.به این میگن ریز شدن تو مسایل شما خیلی ریزبین هستی.واسه خودت دغدغه درست میکنی بیخود.والا من شوهرم وضع مالی خوبی نداره معمولیه کارمندی.مستاجرم هستیم.اما همیشه بهم میگه با آژانس برو بیا که راحت باشی.چون بفکر اسایشم.وقتی تو مسایل کوچیکم نظر بدیم اونوقت ارامش رو از طرف مقابل میگیریم.اعتماد بنفسشو میگیری.اگه این روند ادامه پیدا کنه یه جایی تصمیم گیری واسش سخت میشه الان اینکارو بکنم نکنم شوهرم ناراحت نشه.بزار خودش باشه ایشون یه دختر 26 سالس.اگه مشکل مالی داری باهاش صحبت کن.نه مستقیم بگو اژانس نگیر.راجع به هزینه هاتون برنامه ریزی کنید.ایشون که درامد نداره.حقوق شمام باید روش برنامه ریزی کرد.واسه خرید مواد غذایی اجاره پس انداز و هر چیزی که به ذهنتون میرسه مبلغی مشخص کنید.با توجه به درامدتون و هزینه های شخصی خانومتون براش ماهیانه در نظر بگیرید.مثلا 300.اونوقت این 300 میخاد بده اژانس میخاد پس اندازش کنه میخاد هرکاریش کنه.دیگه شما کار نداری بحثیم نداری.حتما براش ماهیانه درنظر بگیر.برای هزینه های شخصیش.در واقع باید تو دخل و خرج سهیمش کنی تا یاد بگیره تا بدونه اونهم واس دخل و خرج مسیوله.ناخود آگاه اونم برنامه ریز میشه اولش نه کم کم وقتی ماه اول پول کم بیاره اونوقت ماه بهد دقت میکنه.تو زندگی باید برنامه و قانون داشته باشی.فقط ننویس یکم مطالبو بخون بکار بگیر.و تو مسایل ریز نشو.از زندگیت کنار همسرت لذت ببر.بنظرم شما خیلی به رفتار همسرت زوم کردی.مراقب باش.اون همسرته نه هم خونت.تو پشتیبانشی.نه رقیبش.

8. 4 کاربر از پست مفید asemene.abi تشکرکرده اند .

myl (دوشنبه 06 بهمن 93), واحد (سه شنبه 07 بهمن 93), اقای نجار (چهارشنبه 08 بهمن 93), بارن (دوشنبه 06 بهمن 93)

عضو عادی آغازکننده

آخرین بازدید
    سطح
    38
    دستاوردها:
    تشکرها
    193

تشکرشده 95 در 52 پست

Array
    ممنون از راهنمایی دوستان،مواردی رو که گفتید حتما مد نظرم هست و بکار میبندم چوم من آدمه سازشگر و مطیعی هستم هیچوقت دنباله دردسر و شر نیستم.
    در مورد نوشته ی دوستمون :
    نمیخواستم آمار دقیق بذارم
    ، ولی بگم که خونه ی خواهرش داشت میرفت نه آرایش داشت و نه کفشه پاشته بلند نه هوا بد بود و... همش بخاطر تنبلیه و نازپروده بودنش...بخاطر اینکه تابحال پول درنیاورده تا بفهمه پول درآوردن سخته و نباید راحت خرجش بکنه.
    من نازپرورده نیستم و سالهاست که دستم توی جیب خودمه و همه ی کارامو خودم انجام میدم و شش ساله که دارم کار میکنم.اگر خانمم شاغل بود اینقد شاکی و از دستش ناراحت نبودم و اگر تو خونه کار نمیکرد یا کم توجهی به زندگی مشترکمون میکرد میگفتم میره سره کار خسته میشه حق داره...ولی تمام این فکرا و انتظاراتم به این خاطر هست که صبح تا شب تو خونه بیکاره...همش خوابه یا با گوشیش ور میره یا جلوتلویزیونه یا پیشه خواهراشه.اگر شاغل بود اصلا نمیگفتم که چرا تنبله یا کم توجهه.
    خیلی وقتا فکر میکنم کاش حداقل شاغل بود و سر کار میرفت نه بخاطر پولش که اصلا نیازی به پول درآوردنش ندارم فقط بخاطر اینکه هم قدر زحمتای شوهرشو بدونه و هم من دلمو خوش کنم که چون میره سره کار خسته میشه و نمیتونه دیگه به کارای خونه و شوهرش برسه.
    ضمنا اونقدرا هم که آب و تاب دادم از دستش شاکی نیستم من فقط دنبال اینم که زندگیمو ارتقا بدم.
    ویرایش توسط myl : دوشنبه 06 بهمن 93 در ساعت 17:18

عضو عادی

آخرین بازدید
    دوشنبه 02 آذر 94 [ 23:10]
    سطح
    18
    Level completed: 85%, Points required for next Level: 15
    Overall activity: 0%
    دستاوردها:
    Tagger Second Class3 months registered1000 Experience Points
    تشکرها
    19

تشکرشده 66 در 28 پست

Array
    سلام من تمام پست ها رو یکبار دیگه خوندم.پست دختر بیخیال تو صفحه 2 رو یبار دیگه بخون.اما کلا به این نتیجه رسیدم زندگی شما مشکل اساسی نداره.مسایل کوچیکی هست که قابل حله.برادر من اینکه ادم انعطاف پذیری هستی عالیه.یعنی زندگیت رو خواهی ساخت.شما مشکل اصلی زندگیت بی برنامگی و قانونمند نبودنشه.هر جامعه نیازمند قانون.خانواده هم همینطور.واسه زندگیت قانون بزار با مشورت هم.مسایل رو مطرح کنید و قانون بزارید اینو قاطعانه از همسرت بخواه برای اشپزی مهمونی خورد و خوراک خرج و مخارج وهرچیزی که به ذهنت میرسه.گفتم اشپزی نکن حتی اگه گشنه موندی بزار یاد بگیره.تشویقش کن با حرفات و حرکاتت جبهه نگیر اما خواستتو بگو.به یه مشاور مراجعه کن تا مهرت صحبت کردن با خانونارو یادبگیری.ما زنا بنده زبون خوشیم.حتما واس همسرت خرجی ماهانه در نظر بگیر یه ساعتی تو هفته رو اختصاص بدید به صحبت راجع به خواسته هاتون.امن و ارام.همسرتونو عاشق کنید.با زبون خوش.جزیی نگر نباش نگران نباش خانومت راه میفته من احساس میکنم بلد نیست نه اینکه نخواد.هرکدوم ازینکارارو که انجام میدی صبح بیا نتیجشو بنویس.یه روز اینقد وابسته و علاقمند به همسرت میشی که وقتی یاد این تاپیکت بیوفتی خندت بگیره.زندگی کم کم ساخته میشه نه یهو ساختن سخته یه روز دو روز نیست یک عمره.همسرت اینقد کدبانو بشه که خودتم تعجب کنی.یبار دیگه خواسته هاتو مطرح کن با زبون خوش.امیدوارم موفق باشین.

11. 2 کاربر از پست مفید asemene.abi تشکرکرده اند .

myl (سه شنبه 07 بهمن 93), واحد (سه شنبه 07 بهمن 93)

عضو عادی آغازکننده

آخرین بازدید
    سطح
    38
    دستاوردها:
    تشکرها
    193

تشکرشده 95 در 52 پست

Array
    ممنون بابت راهنمایی

یکی از مسائلی که ناراحتم میکنه اینه که وقتی میخواد جایی بره همش دنبال اینه که لباساش متنوع باشه و شیک باشه و آرایش کنه و ...
    ولی موقعی که با منه حتی هفته ای یبار هم واسم آرایش نمیکنه چند بار گفتم اون لباست چقدر قشتگه خیلی حال میکنم میپوشیش ولی انگار نه انگار... انگار دوست نداره منو جذب کنه و خودشو واسم درست کنه و ... آخه شنیده بودم خانوما واسه شوهرشون خودشونو آرایش میکنن و واسه شوهرشون دلبری میکنن و ... ولی خانومه من جلو من خیلی شلختس ،دیر به دیر میره حموم،تو خونه آرایش اصلا نمیکنه، تو خونه لباسایی که من دوسدارمو نمیپوشه... خودشم میدونه که جلوی من به خودش نمیرسه و شلختس و چندبار خودش گفت فردا میخوام سورپرایزت کنم یا یدفعه گفت فردا اون لباسمو میپوشم و خودمو درست میکنم ولی وقتی از سر کار اومدم دیدم داغون و شلخته همونجوریه یعنی با وجود اینکه خودشم میدونه باید بعضی وقتا جلوی من به خودش برسه ولی بازم همین منوالو ادامه میده...
    یادمه یبار که بیرون بودیم به من گفت که چرا سر و وضعت خوب نیست منم چون از اون موضوع دلخور بودم گفتم آدم باید واسه همسرش خودشو درست کنه و تمیز مرتب باشه نه فقط جلوی دیگران... با وجود اینکه اصلا مذهبی نیستم حرصم گرفته بود که چرا جلوی غریبه ها خودشو آرایش میکنه ولی برای من که شوهرشم نه...
    همین تناقض هاست که منو داغون کرده...

عضو فعال

آخرین بازدید
    سطح
    96
    دستاوردها:
    تشکرها
    6,844

Array
    احتمالا قبل از ازدواجش هم همینطوری بوده تو خونه. به خودش نمی رسیده. الانم عادت داره
    اما اینکه گفته فردا سورپرایزت می کنه و لباس های خوب می پوشه بعدش فردا هیچ کار نکرده رو نمی فهمم
    بهش بگو واضح قاطع اما مهربون. بگو که دوست داری تو خونه هم به خودش برسه. از لباس خوب پوشیدن شروع کنه. البته نمی دونم می گی شلخته است یعنی چی دقیقا. تر تمیز نیست لباساش یا اینکه لباسای مورد علاقه ی تو رو نمی پوشه؟ حداقل می تونه لباسایی رو بپوشه که هم خوشگلن هم راحت. ضمنا لباسای شلخته ( یعنی کهنه یا به درد نخور) رو واسه چی باید نگه داره؟ لباسای بد نداشته باشه که نپوشه

- - - Updated - - -

میل بیا یه لیست بنویس از چیزایی که دوست نداری ازش. بعدش اولویت بندی کن
    مثلا اولویت با لباسه بعدش کم کم به ارایش هم می رسی
    از کارای راحت شروع کن واسش

14. 2 کاربر از پست مفید meinoush تشکرکرده اند .

myl (سه شنبه 07 بهمن 93), واحد (چهارشنبه 08 بهمن 93)

عضو عادی آغازکننده

آخرین بازدید
    سطح
    38
    دستاوردها:
    تشکرها
    193

تشکرشده 95 در 52 پست

Array
    نقل قول نوشته اصلی توسط meinoush نمایش پست ها
    احتمالا قبل از ازدواجش هم همینطوری بوده تو خونه. به خودش نمی رسیده. الانم عادت داره
    اما اینکه گفته فردا سورپرایزت می کنه و لباس های خوب می پوشه بعدش فردا هیچ کار نکرده رو نمی فهمم
    بهش بگو واضح قاطع اما مهربون. بگو که دوست داری تو خونه هم به خودش برسه. از لباس خوب پوشیدن شروع کنه. البته نمی دونم می گی شلخته است یعنی چی دقیقا. تر تمیز نیست لباساش یا اینکه لباسای مورد علاقه ی تو رو نمی پوشه؟ حداقل می تونه لباسایی رو بپوشه که هم خوشگلن هم راحت. ضمنا لباسای شلخته ( یعنی کهنه یا به درد نخور) رو واسه چی باید نگه داره؟ لباسای بد نداشته باشه که نپوشه

- - - Updated - - -

میل بیا یه لیست بنویس از چیزایی که دوست نداری ازش. بعدش اولویت بندی کن
    مثلا اولویت با لباسه بعدش کم کم به ارایش هم می رسی
    از کارای راحت شروع کن واسش
    دیروز اولین ماهگرد عروسیمون بود منم یادم نبود هی میگفت کادو بهم بده منم با لوسبازی بطوری که بهش بر نخوره گفتم توام بهم کادو میدی ؟ دیگه هی طفره رفت...بهش گفتم تابحال بهم کادو ندادی گفتش خوب تولدت که نشده کادو بدم گفتم یعنی فقط تولد باید بدی ؟ بهش گفتم چطور تو فقط به مناسبت کادو میدی ولی من مناسبت هم نباشه واست کادو بدم ؟ گفتش بریم پالتو بخریم گفتم پالتو که زیاد داری وایسا واسه تولدت میخرم. نمیدونم درسته یا نه ولی میخوام مثل خودش رفتار کنم تا بفهمه که درست نیست...چطور اون همش از من انتظاره کادو داره ولی من نداشته باشم ؟ خوب چی میشه هر 10 بار که من واسش کادو میخرم اونم یه کادو کوچیک واسم بخره... اصلا به کادو خریدنش نیازی ندارم ولی خوب با اینکار ابراز علاقه و توجهش رو به من نشون میده...

16. کاربر روبرو از پست مفید myl تشکرکرده است .

بارن (چهارشنبه 08 بهمن 93)

عضو فعال

آخرین بازدید
    سطح
    96
    دستاوردها:
    تشکرها
    6,844

Array
    سالگرد و روز تولد رو نباید یادت بره.
    اما اگه یه وقتایی پیش اومد گرفتار بودی ذهنت مشغول بود به روی زنت نیار که یادت رفته. پولشو اگه داری بهش بگو می خوام ببرمت خودت مثلا اینو بخری. حالا طلا یا لباس یا کفش یا هرچی می تونی براش هزینه کنی. مشخص کن از قبل که چی بخری. اگه هم پول نداشتی ببرش بیرون رستوران و خوش اخلاق باش بعدشم برین شهر بازی مثلا. کلا اینو می گم. حالا این بار که تو کار دیگه ای می خواستی بکنی

در مورد لیستت. لیستت رو بنویس. بعضی چیزا رو که نمی تونی انلاین بنویسی می تونی ننویسی و بگی مثلا 3 تا مورد دیگه هم بود که ننوشتم. اما اون چیزایی که مشکلی نیست بنویس. راه حل هم براشون بنویس. بقیه هم بیان نظر بدن. اگه خودت می تونی راه حل ها شو پیدا کنی می تونی هم انلاین ننویسی لیستتو.

ببین مثلا واسه لباس به نظر من لباسایی که به درد نخورن یا بهش نمیان یا شلخته ان رو اصلا نباید داشته باشه تو کمدش که کلا پوشیدنش هم پیش نیاد. اینم اگه خودش نمی دونه می تونی لباسایی که به دردنخورن رو براش جدا کنی بذاری روی تخت بهش بگی که به نظرت اینارو نپوشه بهتره یا هر چی. زبون خوش البته. اما هیچوقت بی اجازه اش سرخود نری وسایلشو بیرون بریزی ها. بذار جلوش با احترام نظرتو بگو. و بگو این یکی لباسات خیلی بهت میان. تصمیم نهاییش رو بذار خودش انجام بده که بعدا ناراحتی نکنه.

ارایش هم حالا از یه رژلب می تونه شروع کنه تو خونه. رزلب و رزگونه ضدافتاب هم حتما می زنه دیگه. بعدا سایه چشم هم اگه دوست داشت اضافه کنه.

شلخته که میگی یعنی چی؟؟ موهاشو شونه نمی کنه؟ صبح که بیدار میشه موهاشو هم شونه کنه. شدافتابش هم بزنه

لباس خواب نمی پوشه؟ یعنی لباسی که باهاش میره می خوابه همون لباسیه که باهاش تو خونه است؟ اگه اینطوریه لباس خواب رو داشته باشه. یعنی لباسشو عوض کنه وقتی میره بخوابه. این کارو صبح که بیدار میشه هم می کنه و این باعث میشه به سر و وضعش هم بیشتر برسه. لباس زیرش هم که باید عوض کنه حتی بیشتر از روزی یه بار.

دوش هم دو روز در میون هم بره هم خوبه. فکر نکنم هر قدر تنبل هم باشه بیشتر طول بده واسه دوش

عطر هم بزنه

همینا خوبن فعلا. بعدا رفتاراش رو بهتر می کنی.

لیست بنویس. اولویت بندی کن. راه حل ها رو جلوشون بنویس. از اسون هاش شروع کن.

18. 2 کاربر از پست مفید meinoush تشکرکرده اند .

myl (چهارشنبه 08 بهمن 93), واحد (چهارشنبه 08 بهمن 93)

صفحه 5 از 9 نخستنخست 123456789 آخرینآخرین

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)

کلمات کلیدی این موضوع

علاقه مندی ها (Bookmarks)

علاقه مندی ها (Bookmarks)