سلام...به نظر بنده شما نمیگم نمیخوام بر چسب بزنم ولی خب حالت عادی ندارید...شاید یه عده اسمشو افسرده گی بذارند..چون نمیدونم واسه همین گفتم الکی بر چسب زنم..
ولی ازدواج هم بکنید مطئن باشید نهایتش اولاش یه شوری شاید شما رو بگیره ولی اگه همین افکار رو داشته باشید دوباره وقتی بعد مدتی ازدواج براتون عادی بشه ... به همین حالت به نظرم برگردید...
چرا قبل سربازی شررایط خوب بود حالا این طوری شدید... به نظرم گره کار شما همین جاست که خود شما میتونید بازش کنید...مگه قبل تر ها تنها نبودید که حال تنها هستید... اگه هم قبل تر ها پای عشق و... در میون بوده فکر کنم این عوارض باشه شاید...
به هر حال بعضی سوالاتون کلا فلسفه ی زندگی رو به نظرم میبره زیر سوال... اگه کار توی بیابون سخته خب یه کار دیگه بکنید... و گر نه هم به خانمی انتخاب کنید که با این شرایط شما کنار بیاد و راضی باشه و خوشحال...کلا سوالاتون کمی غیر منطقی و بدون پاسخ هستش به نظر من... ازدواح قطعا هم شیرینی ها و هم سختی های خودشو داره...شما مرد سفر باش و همه ی سختی ها و خوشی هاشو به جون بخر... نمیشه گفت شما یه سفر میخوای شروع کنی ایا پنچر میشی؟ ایا تصادف میکنی؟ ایا سالم به مقصد می رسی..
توکل به خدا کنید و حرکت.

علاقه مندی ها (Bookmarks)