نوشته اصلی توسط
aloneman
..خواستگاری داشتم که تو زمینه تحصیلات همسطح بودیم ولی درامدش نصف درامد من بود طوریکه نمی تونستم فکر کنم این مرد زندگیمه.یا خواستگاری داشتم دکترا داشت ولی قدش از من کوتاهتر و خواستگارهای دیگه که هر کدوم به دلایل مشابه رد شدن....من فکر میکنم شما دچار خود بزرگ بینی هستید، میگید ارشد دارم خب ارشد داشتن تو این دوره کار سختی نیست و هر کس با هر ضریب هوشی میتونه بگیره فقط باید براش وقت بزاره، میگید خوشگلم اینهمه دختر خوشگل تو این مملکت ریخته مگه تو تنهایی که اینقدر به خودت میبالی، شاید از دید خیلیها اصلا خوشگل هم نباشی چون سلیقه ها متفاوته، با این طرز تفکر شما اون زن فضا نورد ایرانی باید شوهرشو طلاق بده و دیگه هیچ وقت هم ازدواج نکنه چون فکر نکنم به این سادگیا شوهری بالاتر از خودش گیرش بیاد، من فکر میکنم شما دنبال شوهر نیستید دنبال پز و نمیدونم از این حرفا هستید، اگه با این وضع ازدواج کنید حتما با شوهرتان به مشکل می خورید چون حتما یه ایرادی توش پیدا می کنید که خودتونو بالاتر بگیرید، من فکر میکنم شما باید یه چند سالی صبر کنید تا شاید یکم پخته تر بشین باید تو جامعه باشید و با آدمهایی مختلف ارتباط برقرار کنید، دانشگاهی هم که درس میخونی فقط چندتا ضرب و تقسیم یادت میدن پس زیاد رو اینکه آدم تحصیل کرده و دانایی هستی حساب نکن، احتمالا تو یک خانواده و ناز و نعمت بزرگ شدی و مامانت زیاد قربون صدقت میره که اینقدر به خودت میبالی،
علاقه مندی ها (Bookmarks)