خيلى خيلى ممنونم، اومدم بنويسم صحبت كرديم و تقريبا همه چيز داره درست ميشه كه باز يه دعواى جديد راه افتاد. خانمم نميدونم چرا تا اين اندازه دهن بينه متاسفانه يا واقعا دركش از زندگى كمه، نميدونم ديگه به خدا دارم خسته ميشم، توقعات مالى خيلى زيادى از من داره، كليد مرد رو ديروز بهش دادم گفت شب گوش مى كنم چون مطمئن بودم محاله گوش كنه تاكيد كردم اگه اين سخنرانى رو گوش كنى و بعد در موردش صحبت كنيم قول ميدم سورپرايزت كنم، امروز زنگ زدم ميگه نصفشو گوش كردم آخه اين روانشناس خيلى طرفدار شما مردها بود و حق رو همه جا به مرد مى داد حتى به مرد معتاد بيكار كه دست بزن داشت حق مى داد مى گفت بايد ازش تعريف كنى، اون مرد چه تعريفى داره تو هم هر كارى تا الان كردى وظيفه داشتى ادعايى نبايد داشته باشى چون براى زنت كردى باباى من اون موقع كه مى خواست با مامانم ازدواج كنه يه قرون نذاشت مامانم خرج كنه حتى جهيزيه مامانمم خريد
ميگم حالا به خاطر جهيزيه سخت گيرى نكن، آخه به پدرش هم فشار مياره ميگه همه چيز زندگى من بايد درجه يك باشه، بعد ميگه وظيفتونه بابام يه دختر داره تو هم بايد برام بخرى من دلم ميخواد تو برام خرج كنى اگه يه جا بابام گفت خرج مثلا فلان چيز زندگيتون با من تو و پدرت بايد سريع بگين نه ما خودمون مى خريم
يه بحث خيلى جالب عجيب غريبى هم راه انداخت كه من شيش ماه بعد از عروسى بچه ميخوام سنم داره ميره بالا، گفتم عزيزم حالا اگه اون موقع آمادگيشو داشتيم اقدام مى كنيم، اگه دستم خالى باشه بچه دار نميشم، گفت تو نبايد بچه دار بشى من بايد بچه دار بشم، ميگم تنهايى ميخواى بچه دار شى؟ كى ميخواد بچه دارت كنه؟ گفت حالا صبر كن ببين كى بچه دارم مى كنه
من نمى خواستم وارد بحث و دعوا بشم ولى خودش ميخواد انگار لذت مى بره سرش داد بزنم
تصورش در مورد بچه يه خرگوش صورتيه كه لباس تنش مى كنه و مى بره گردش
مادرم ميگه زنت از سياستشه كه باهات جر و بحث راه ميندازه وگرنه اگه موردى هم نباشه خودش مى گرده يه مورد پيدا مى كنه اينقدر بهش پيله مى كنه تا آخرش حرفشو به كرسى بنشونه
باز الان هرچى گفت گفتم چشم چشم ديگه ذوقش گرفته بود تو اينترنت واسه بچه نداشته دنبال تم تولد و دكور اتاق خواب مى گشت، بعضى وقت به خودم ميگم با همين چشم چشم آروم نگهش دارم تا ببرمش پيش مشاور ببينم آخه دردش چيه، خسته شدم آخه زندگى متاهلى فقط پول دادن و غرغر شنيدن كه نبايست باشه
كاربر گرامى paiize در اسرع وقت كتابى كه فرمودين تهيه و مطالعه مى كنم، اميدوارم مطالب مفيدى در خصوص رام كردن زن سركش درش نوشته شده باشه

علاقه مندی ها (Bookmarks)