آگاهی ها، مهارتها و روشهاt سلام، خانم فرناز35
بله سایت مطلب زیاد داره، طبیعتا برای کسب هر نتیجه خوبی نیاز هست که هزینه اش هم پرداخت کنیم، حالا هزینه اش یا مالیه یا زمانی.
برای اینکه بخواسته اتون برسید باید وقت بذارید و مقالات و خوب و بادقت بخونی و بکار ببری. هم برای خوندن و کسب مهارت بیشتر نیاز به اختصاص وقت زیاد داره.
هرچی وقت بیشتری اختصاص بدی و تلاش و پشتکار و مطالعه بیشتری داشته باشی و موفق تر خواهی بود.
من بهت پیشنهاد میکنم در کنار خوندن مقالات سایت کلیپ های دکتر فرهنگ هم حتما مشاهده کنید.
بخش مقالات سایت
چند تا کلیپ دکتر فرهنگ هم من در این تاپیک قرار دادم، صحبت های جناب فرهنگ بشنوی بیشتر متوجه تفاوت های بین خودت و همسرت میشی. اونکقت متوجه میشی چیزی که برای شما خیلی مهم و حیاتیه برای همسر نیست شاید حتی بهش فکر هم نکنه که شما الان از همچین چیزی ناراحتی.
تفاوت ساختاری زن و مرد ( دکتر فرهنگ)
بیشتر متوجه میشی شاید اگه این روز برای شما خیلی مهم باشه برای ایشون نیست، براشون این روز و مفهومش، مهم نیست نه اینکه شما مهم نباشی .
این دوتا خیلی باهم فرق داره.
شاید ایشون حتی ندونند این روز چی هست وچکار میکنند و چکار باید بکنند
چون تاحالا که به این سن رسیدن براشون مهم نبوده و کار خاصی نمیکردن ،صرفا یک اسم بوده و فقط گاهی گذرا در زندگیشون شنیدن.
مدیران به تاپیکتون سر زدند.
اگه منظورتون مشاوره حصصویه، باید عضو انجمن آزاد سایت بشید که بعد از پرداخت حق اشتراک امکان پذیره، بعد از اون از طریق پیام خصوصی از مدیر بخواین تا براتون امکان ایجاد تاپیک خصوصی و فراهم کنند.
خداوند منو تو این روز به پدر و مادرم هدیه داد:) تازه از اون بالا بمنم گفت برو پایین دیگه یک بابا مامان خوب برات هدیه آوردم :)
تو هر خانواده ای یک معنی ای داره دیگه ،الان این روز تو خانواده ما، روزیست که حاصل عشق پدر و مادرم، بدنیا اومده:) این روزبرا من که خیلی مهمه، بعد شما میگید وصله اضافه! :(

علاقه مندی ها (Bookmarks)