سلام به شما و دیگر دوستان
تعارض مشکل شماست .
اول جمع بندی از گفته های شما
شما 24 سالته . تحصیل کرده . استاد دانشگاه . و موقعیت اجتماعی خوب . و آبرومند .
همسرتون شما 14 ساله . یه بار تحصیل رها کرده . الان به خواست شما شروع کرده . دختر خاله . سنتی . بدون شناخت کافی .
1. چرا الان به فکر اختلاف سنی افتادی . مگه شما که مهندس کامپیوتری ریاضیت خوب نیست .....
2. همسرت گویا به اجبار به شما جواب مثبت داده و قصد خودکشی هم داشته . آیا بهت علاقه داره .؟؟
3. شما سنگ تموم گذاشتی . از محبت تا همه چی و همسرت یه لبخندم برات نداشته . چرا ؟؟؟؟؟؟؟؟
4. تو سن همسرت طبیعی که کنترل بشه و از خودش استقلال نداشته باشه . عجیب نیست .
اولا برادر من اتفاقی نیفتاده ؟؟؟؟؟؟ طرفت گویا دلش باشما نیست و از این لحظه نمیخواد با شما باشه . 4 ماه گذشته 4 سال که نگذشته .
دوما . "ایشان را طلاق ندهم و زندگی هم نکنم ". چه صیغه ایه از کجا آوردی اینو . این حرفت از خامی بود. اولا که نمیشه . نداریم . محاله دوما یه اشتباهی کردی بدترش نکن . منظورمو عرض میکنم
خیر امکان پذیر نیست . شما ملزم به تهیه مسکن و تامین ایشان میباشید و در قبال ایشان مسئولیت . باید نفقه ایشان را بپردازید یعنی خرج خوراک پوشاک مسکن بیماری به عهده شما میباشد . مگر در زمان نشوز . زمانی که زوجه از زوج تمکین نکند .
یعنی شما بخواهید که با شما زندگی کند ولی ایشان از زندگی با شما امتناع کند . تمکین نکند . در این زمان نشوز زوجه ثابت شده و نفقه زوجه قطع میشود .
طلاق حق زوج میباشد . و حتی حاکم شرع هم نمیواند بدون اجازه زوج حکم طلاق را صادر نماید . مگر در موارد 12 گانه عقد نامه .
که شاید خونده باشیهنگام امضا کردن عقد نامه . ولی اگه نخوندی چندتا شو برات میگم
1. ازدواج بودن اجازه همسر اول . 2. دست بزن . فحاشی . که برای طلاق از سوی زوجه وجود برگه پزشکی قانونی و شهود الزامیست . 3. حبس تا 5 سال 4. غیبت تا 5 سال 5. اعتیاد به همه چی (فیسبوک وایبر لاین ......) و .......
والبته و مهمتر از همه عدم پرداخت 6 ماهه متوالی نفقه .موجبات طلاق از سوی زوجه را با مطالبه کامل مهریه به همراه خواهد داشت .
سوما .ایشان بابت مهریه میتواند کل داری شما را توقیف کند . جز مهریه . نفقه . قابل اجراست . چند مورد دیگه هست که به شما نمیخوره .
برادر من از اینکه با حقوق اشنات کردم متاسفم . تو خنده های من یه دنیا تلخیه ناراحت نشو ............
سوال مهریه ات چندتاست ؟؟؟؟ آیا شروط ضمن عقد دارید یا خیر ؟؟؟؟؟؟؟؟ ببخشید همسرتون از لحاظ بکارت در چه وضعیتیه ؟ دوشیزه هستند یا زن ؟؟؟
دوران عقد در قانون و حقوق معنا و مفهومی ندارد ایشان در حال حاضر همسر قانونی شماست .
ببین از دید من اتفاقی نیفتاده . شما دیروز این ازدواج قبول کردی . پس برا حفظش تلاش کن . با همسرت رو در رو شو مستقیم باهاش صحبت کن . ببین مشکل کجاست ؟؟؟؟ آیا به شما علاقه ای داره یا خیر ؟؟؟؟ در هر صورت ایشونو به یک مشاوره معرفی کن شاید با مشاوره راحت باشن و مشاوره بهتر بتواند به هر دو شما کمک کند.
از نحوه سوال پرسیدن شما اینطور به نظر میاد از مهریه ترسیدی برا همین قصد طلاق نداری . و منتظری تا خانم در خواست طلاق بدهد و طلاق بگیرد .
اگه خدایی نکرده کارت به جدایی کشید . بهتر بدون سر صدا و کشمکش و به طور توافقی باشد . طلاق توافقی . که این در موقعیت کنونی که همسرت خواهان زندگی نیست بهترین راهه . و درست ترین راه بدون کمترین آسیب .
وقتی گفتی طلاق نمیدم گفتم لابد دوسش داری ولی وقتی گفتی زندگی نمیکنم فهمیدم تو هم دوسش نداری و برای ترس از مهریه طلاق نمیدی . برداشت من این بود . تعارض اینجاست .........
منطقی باش و از وابستگی های احساسی دوری کن . سن همسرت خیلی کمه برای امروز و راه سختی در پیش خواهی داشت . موفق باشی

. اولا که نمیشه . نداریم . محاله دوما یه اشتباهی کردی بدترش نکن . منظورمو عرض میکنم
هنگام امضا کردن عقد نامه . ولی اگه نخوندی چندتا شو برات میگم 

علاقه مندی ها (Bookmarks)