آنیتا جان من خودم اینطوریم که در یک زمینه اگر موارد مثبتی از همسرم ببینم دیگه کاستی های همون مورد رو در نظر نمیگیرم.
شما میگین بنده خدا با سخاوت با شما برخورد میکنن. اما حالا یک رسمو ندارن (موردی که گفتین در خانواده منم همینه و اگه عقد بگیرن همه چی کامل با عروسه و عروسی هم کامل با داماد ولی اگه یک مراسم باشه نصف نصفه همه چی) پس تازه این مورد کاستی هم میتونه نبوده باشه و فقط یک تفاوت رسمه. نمیشه اینو به حساب بی مسئولیتی گذاشت و نگران شد.
کسی که دغدغه داره و زحمت میکشه و کار میکنه پس این فرد هر چیزی که به نظرت کاستی بوده ازش دیدی رو بدون که فقط یک تفاوت دیدگاهه همین.
من تو عقد فراوون خرجایی که واقعا تو کل خانوادم رسم بوده داماد انجام بده ولی نداده و پدرم داده اما چون مطمئن بودم همسرم بهم علاقه داره و خسیس هم نیست اصلا ناراحت نشدم و درک کردم جوونه و این اول زندگی نباید بهش سخت گرفت.
متاسفانه مامان شما هم مثل مامان منن و از همین الان باید خیلی روی خودت کار کنی تا به هیچ وجه تحت تاثیر حرفاشون قرار نگیری و هم اینکه عصبانی نشی و باهاشون تندی نکنی. باید درک کنیم که اونا به خاطر زندگی خودشون بدبین شدن و این ماییم که باید مواظب باشیم دید بد پیدا نکنیم.

علاقه مندی ها (Bookmarks)