سلام پست خوبی بود . همسرت فرزند آخره ؟ این سوال همینطوری پرسیدم .
خب اولا مهریه هر چی بود راحت تقدیم نکنی .
همسرت دختر خالته . سنتی سنتی هم که ازدواج کرده باشی بازم نیمچه شناختی رو دختر خاله هات داشتی
از حس خودت گفتی از همسرت نگفتی . حس امروز همسرت چیه ؟؟؟؟؟ آخرین موضع همون حرفی بود که زده ؟؟؟؟؟
چرا ؟؟ دلیل هم آورده ؟؟؟؟ به مادرش پدرش ویا خواهراش حرفی نزده ؟؟؟؟؟
(اسمت چقدر سخته ) هایدن . برادر من خانمت مشاوره رفتن قبول میکنه ؟؟؟ خانمت (عذر میخوام) درکی از ازدواج و طلاق داره ؟؟؟؟
از دید من شما هنوز خواهان زندگی هستی پس صبر کن تا پاسخی شفاف تر از همسرت دریافت کنی . که خدایی نکرده بعدا پشیمون نشی .
همسرتو به مشاوره دعوت کن و بذار مشاوره براتون تصمیم بگیره . به چند دلیل . اول اینکه رابطه خویشاوندی نزدیکی باهم دارد و خانوادها سعی میکنند خواسته های خودشون رو به هم تحمیل کنند .
دوم اینکه مشاوره اگه بگه جدایی . وجدانت راحت خواهد بود . انگار گروه خونی تون به هم نخورده باشه . در حالی که همو دوست دارید ولی باید جدا شید .
به قول یکی از دوستان بعضی ها از دور خوبن نزدیکشون که میری ...... . خوب نیستن
زود قضاوت نکن . اخاذی فعلا کلمه درستی نمیتونه باشه . همسرتو پیش دیگران تخریب نکن . هرچند من متوجه شدم خانواده همسرت و خود همسرت به طور ناشیانه و بدلایل توجیه اعمال بد خودشون در حال تخریب شما هستن و با دروغ افکنی وجه شما رو تخریب میکنند .
شما اهمیت نده و کار ها و رفتار های اونهارو مد نظر نکن . هرچه کنند به خود کنند .
خب سوالات جواب بده تا وضعیت بهتر ببینم .
نگفتی همسرت دختره ؟؟؟؟؟ ببین این مهمه وگرنه اصرار نمیکردم . البته ببخشید .
همسرت قصد ادامه تحصیل داره یا نداره ؟؟؟؟ معیار شما تو این مورد چیه ؟؟؟ جواب بده چندتا از خوبی های همسرت بگو تا پستتو یه بار دیگه بخونم .
ببینم از اشتها افتادی ؟؟؟؟؟؟؟

علاقه مندی ها (Bookmarks)