درود بانو
بنظرم بهتره یه تایپیک دیگه بزنی و با یک تیتر و هدف مشخص اینجوری خیلی زودتر به نتیجه دلخواه میرسیم قدم به قدم
بشخصه باید اعتراف کنم با مهرااد گرامی موافقمبشخصه دلیلی نمیبینم برای شما احترام و ارزش قائل نباشم گرچه لیاقت شما بیشتر از وضعیت حال حاضرتان است ولی با این وجود و اینهمه سختی خیلی خوب پیش امدید از خودت انتظار بیش از اندازه نداشته باش فکر کنم زندگیت هم مثل همین تایپیکی هستش که زدی با یک دست چنتا هندوانه نمیتوانی برداری بانو.
بابا بخدا بوولدیزرم بود کم آورده بودیکم انصاف داشته باش دختر خداوکیلی از خیلی از مردهایی که دارم میبینم باعرضه تر هستی.نوشتی در حقت ترحم نکنم میتوانم بپرسم چجوری به این نتیجه رسیدی ما از روی دلسوزی و ترحم داریم از توانایی هایی که داری تعریف و تمجید میکنیم؟!
بشخصه نظرم اینه بخش مردانه وجودت غلبه داره بر بخش زنانه.یکم باید تعادل ایجاد کنی میخوای دخترانه تر باشی خوب بخودت برس این بخش دیگه تخصص بانوان همدردی هست راهنمایی بکنند.
در مورد خودت هرجور دوست داری میتوانی نظر بدهی ولی لطفا اینو نگو دیگرانی که نمی دانم آرایش انچنانی و لباس های تنگ و کوتاه دماغ و گونه و ابرو و...... همه وجودشان عملی هستند دخترهای موفقی هستند![]()
موفقترین زن دنیا آنجلا مرکل صدر اعظم آلمان اتفاقا بشخصه خیلی همب هش علاقه دارم.
امروز داشتم زندگینامه ماهتما گاندی را مطالعه میکردم توی نظرات بخش سایت یک خانومی نوشته بود:
آخی دلم میسوزه چقدر لاغره!!!
زیر این نظر یکی از دوستان جواب داده بود:همین آدم 50تا60 کیلیویی استعمار پیر انگلیس را شکست داد
viva گاندییا نسلن ماندلا یک مرد سیاه پوست از این مثال ها زیاده.
پ.ن:فکر کنم این موضوع خواندش برای شما جالب باشه
ﺩﺧﺘﺮﺧﺎﻧﻤﯽ ﺯﻳﺒﺎ ﺧﻄﺎﺏ ﺑﻪ ﺭﺋﻴﺲ ﺷﺮﻛﺖ ﺍﻣﺮﻳﻜﺎﯾﯽ ﺝ ﭖ ﻣﻮﺭﮔﺎﻥ ﻧﺎﻣﻪﺍﯼ ﺑﺪﻳﻦ ﻣﻀﻤﻮﻥ ﻧﻮﺷﺖ :
ﻣﻦ 24ﺳﺎﻝ ﺩﺍﺭﻡ. ﺟﻮﺍﻥ،ﺯﻳﺒﺎ،ﺧﻮﺵﺍﻧﺪﺍï »¡،ﺩﺍﺭﺍﯼ ﺗﺤﺼﯿﻼﺕ ﺁﮐﺎﺩﻣﯿﮏ ﻫﺴﺘﻢ ....
ﭼﮕﻮﻧﻪ ﻣﯿﺘﻮﺍﻧﻢ ﺑﺎﻣﺮﺩﯼ ﺍﺯﺩﻭﺍﺝ ﮐﻨﻢ ﮐﻪ ﺑﻪ ﺍﻧﺪﺍﺯﻩ ﺷﻤﺎﺩﺭﺁﻣﺪﺩﺍﺷﺘﻪ ﺑﺎﺷﺪ؟
ﺟﻮﺍﺏ ﻣﺪﻳﺮﺷﺮﻛﺖ ﻣﻮﺭﮔﺎﻥ :
ﺍﺯ ﺩﻳﺪ ﻳﮏ ﺗﺎﺟﺮ ﺍﺯﺩﻭﺍﺝ ﺑﺎﺷﻤﺎ ﺍﺷﺘﺒﺎﻩ ﺍﺳﺖ ﺁﻧﭽﻪ ﺷﻤﺎ ﺩﺭﺳﺮ ﺩﺍﺭﻳﺪ ﻣﺒﺎﺩﻟﻪ ﻣﻨﺼﻔﺎﻧﻪ " ﺯﻳﺒﺎﺋﯽ " ﺑﺎ " ﭘﻮﻝ " ﺍﺳت
ﺯﻳﺒﺎﯾﯽ ﺷﻤﺎ ﺭﻓﺘﻪﺭﻓﺘﻪ ﻣﺤﻮﻣﻴﺸﻮﺩ ﺍﻣﺎ ﭘﻮﻝ ﻣﻦ ﺑﻌﻴﺪ ﺍﺳﺖ ﺑﺮﺑﺎﺩﺭﻭﺩ .
ﺩﺭﺁﻣﺪ ﻣﻦ ﺑﺎﻻﺗﺮ ﺧﻮﺍﻫﺪ ﺭﻓﺖ ﺍﻣﺎ ﭼﯿﻦ ﻭﭼﺮﻭﮎ ﻭﭘﯿﺮﯼ ﺟﺎﯾﮕﺰﯾﻦ ﺯﯾﺒﺎﺋﯽ ﺷﻤﺎ ﺧﻮﺍﻫﺪﺷﺪ .
ﻣﻦ ﻳﮏ " ﺳﺮﻣﺎﻳﻪ ﺭﻭﺑﻪ ﺭﺷﺪ " ﻫﺴﺘﻢ ﺍﻣﺎ ﺷﻤﺎ ﯾﮏ " ﺳﺮﻣﺎﻳﻪ ﺭﻭﺑﻪ ﺯﻭﺍﻝ ." ﭘﺲ ﺁﺩﻡ ﭘﻮﻟﺪﺍﺭ ﻧﺎﺩﺍﻥ ﻧﻴﺴﺖ ﺑﺎﺷﻤﺎ ﺍﺯﺩﻭﺍﺝ ﮐﻨﺪ. ﻣﺎ ﻓﻘﻂ ﺑﺎﺍﻣﺜﺎﻝ ﺷﻤﺎ ﻗﺮﺍﺭﻣﯿﮕﺬﺍﺭﻳﻢ ﺍﻣﺎ ﺍﺯﺩﻭﺍﺝ ﻫﺮﮔﺰ .
ﺍﻣﺎ ﺍﮔﺮ ﺷﻤﺎ ﻋﻼﻭﻩ ﺑﺮﺟﻮﺍﻧﯽ ﻭ ﺯﯾﺒﺎﺋﯽ ﮐﺎﻻﻫﺎﯼ ﺑﺎﺍﺭﺯﺷﯽ ﻣﺜﻞ " ﺍﻧﺴﺎﻧﯿﺖ، ﭘﺎﮐﺪﺍﻣﻨﯽ، ﺷﻌﻮﺭ، ﺍﺧﻼﻕ، ﺗﻌﻬﺪ،ﺻﺪﺍﻗﺖ، ﻭﻓﺎﺩﺍﺭﯼ، ﺣﻤﺎﯾﺖ ﻭﻋﺸﻖ " ﺩﺍﺷﺘﻪ ﺑﺎﺷﯿﺪ ﮐﻪ ﻣﺜﻞ ﺳﺮﻣﺎﯾﻪ ﻣﻦ ﺭﻭﺑﻪ ﺭﺷﺪ ﺑﺎﺷﺪ ﺍﯾﻦ ﻣﻌﺎﻣﻠﻪ ﺑﺮﺍﯼ ﻣﻦ ﻧﯿﺰﺳﻮﺩ ﺍﻭﺭ ﺍﺳﺖ ....
ﻭﺍﯾﻦ ﮐﻞ ﺣﻘﯿﻘﺖ ﺯﻧﺪﮔﯿﺴﺖ

یکم انصاف داشته باش دختر خداوکیلی از خیلی از مردهایی که دارم میبینم باعرضه تر هستی.نوشتی در حقت ترحم نکنم میتوانم بپرسم چجوری به این نتیجه رسیدی ما از روی دلسوزی و ترحم داریم از توانایی هایی که داری تعریف و تمجید میکنیم؟!

علاقه مندی ها (Bookmarks)