دوست عزیز شما هنوز که تلاش انچنانی نکردید . برو باشگاه و پیش دکتر تغذیه هم برو . نکته بعدی اعتماد به نفست هم پایینه خب منم زیاد مسخره میشدم و میشم حتی از جانب خانواده حالا چه به قصد شوخی یا چیز دیگه ولی من که برای دیگران زندگی نمیکنم.البته با رفتارم به کسی اجازه نمیدم به من توهین کنه
خانم مهرااد گرامی ممنون از نظر زیباتون که به دور از شعار بود . بله من تلاش زیادی کردم و میکنم. برای مثال من تحت رژیم 4000 کیلوکالری بودم که دوبرابر نیاز روزانم بود ولی بعد از 6 ماه فقط 1 کیلو اضافه کردم. بد غذا هم نیستم و اشتهای بالایی دارم اندازه یه ادم 70 کیلویی غذا میخورم.پیش دو تا دکتر دیگم رفتم بازم فرقی نکرد. ورزشم میکنم. بدن سازی هم رو من جواب نداد. دیگه فکر کنم 2.5 سال کم نباشه. انواع و اقسام روش های دیگه هم استفاده کردم و میکنم ولی جواب نمیده سابقه ژنتیکی هم ندارم بقیه اعضای خانواده نرمالن البته روحیه بالایی دارم و این ضعف باعث نشده با فکر و خیال مشکلاتی به مشکلم اضافه کنم. درسو ادامه دادم و سر کار میرم.
در مورد اینکه گفتم قید ازدواج زدم در واقع میشه گفت ازدواج قید منو زده خب من تو دانشگاه و سرکار با دختران زیادی روبرو شدم بی تعارف کسی از هیکل من خوشش نمیاد . درسته بعضیا اخلاق و موضوعات دیگه از هیکل براشون مهم تره ولی دیگه هیکل و قیافه بچه گونه من نوبره . همین که سلامتم خوبه من یادم نمیاد اخرین بار کی سرماخوردم

علاقه مندی ها (Bookmarks)