به انجمن خوش آمدید

لینک پیشنهادی مدیران تالار همدردی:

"گلچین لینکهای خانواده، ازدواج و مهارتها(به روز شد)"

دانلود موسیقی و آرامش
دسترسی سریع به مطالب و مشاوران همـدردی در کانال ایتا

کانال مشاوره همدردی در ایتا

نمایش نتایج: از شماره 1 تا 10 , از مجموع 62

Hybrid View

عضو عادی

آخرین بازدید
    چهارشنبه 27 اسفند 93 [ 11:51]
    سطح
    28
    Level completed: 26%, Points required for next Level: 111
    Overall activity: 45.0%
    دستاوردها:
    Tagger Second Class3 months registered1000 Experience Points
    تشکرها
    213

تشکرشده 213 در 91 پست

Array
    باران عزیزم میبینی که چقدر دوست داره طفلی تو خوردش کردی قبول کن کدوم مردی این چیزها رو بلد بوده که شوهر تو دومیش باشه بقیه هم زنشون بهشون یاد دادندتا حالا شنیدی میگند مردها دو بار تربیت میشند یک بار به دست مادرشون یک بارهم به دست زنشون
    من به ای حرف اعتقاد شدید دارم عزیزم اخه بابا من که بهت گفتم شوهرمن کتاب نمی خوند من براش زیر جاهای مهم کتاب خط میکشیدم بهش میدادم بخونه شوهرتو باید برای خودت تربیت کنی

چند تا برادر داری پس معلومه که توی یک محیط مردونه بزرگ شدی راستی نگفتی رشته دانشگاهیت چیه ارزوهات واسه اینده چی بوده عزیزم تصمیم تو نگرفتی که دوست داری باهاش زندگی کنی یانه

2. 4 کاربر از پست مفید کیانا 93 تشکرکرده اند .

maryam240 (یکشنبه 24 خرداد 94), واحد (سه شنبه 05 اسفند 93), باران 93 (دوشنبه 04 اسفند 93), شیدا. (سه شنبه 12 اسفند 93)

عضو عادی آغازکننده

آخرین بازدید
    شنبه 23 اسفند 93 [ 19:26]
    سطح
    9
    Level completed: 92%, Points required for next Level: 4
    Overall activity: 44.0%
    دستاوردها:
    Tagger Second Class250 Experience Points31 days registered
    تشکرها
    31

تشکرشده 29 در 16 پست

Array
    کیانای عزیزم ممنون ازراهنمایی خوبت

من دوبرادر دارم وفرزند آخرم راستش عزیزم راجب رشته ام دلم نمیخواد دوستام اینجا یه وقت منو بشناسن اما راجب آینده تصمیم دارم ارشد روانشناسی بخونم

راجب تصمیمم راجب همسرم کیانا جان دارم فکرمیکنم آخرهفته باهاش حرف بزنم(علی رغم میل خانواده ام) قبل ازهراقدامی باید باهاش حرف بزنم این حق منه بدونم چرا اینطوری باهام رفتارشده چرا هیچ خبری ازش نیست!

اما دارم فکرمیکنم خیلی سخته چطوری باهاش حرف بزنم من خیلی مهارت خوبی توگفتگو ندارم میخوام یه طوری باهاش حرف بزنم هیچ بویی از وابستگی نده میخوام قوی ومحکم باهاش حرف بزنم فکرنکنه التماس میکنم غرورم حفظ بشه آخه بعد ازاین همه مدت اون باید سراغی ازمن میگرفت

نمیدونم اصلا کاردرستیه یانه!

اون دفعه راجب تولدش خیلی خوب راهنمایی کردی که چی بگم واقعا خوشم اومد!

میخوام راهنماییم کنی اگه خواستم باهاش حرف بزنم چیا بهش بگم؟؟؟ با توجه به اینکه ازهمون اول بارها شده که اون قهرکرده ومن باهاش حرف زدم وقتی ایندفعه ام من باید صحبت کنم حس زیاد خوبی نیست دلم میخواست اون میومد اما خب چه میشه کرد!

البته این صحبت به معنی آشتی نیست میخوام تکلیف روشن شه

اصلا نمیدونم من برم باهاش حرف بزنم یا خانواده ها صحبت کنن گیج شدم کل ان!!! عجب روزگاری برام درست شده کاش همسرم خودش میفهمید باید چیکارکنه کاش اون میومد سراغم اینطوری بهترتصمیم میگرفتم گاهی وقتا فکرمیکنم شاید اصلا اگه میومد خیلی راحت میگفتم نه!!!

- - - Updated - - -

کیانای عزیزم ممنون ازراهنمایی خوبت

من دوبرادر دارم وفرزند آخرم راستش عزیزم راجب رشته ام دلم نمیخواد دوستام اینجا یه وقت منو بشناسن اما راجب آینده تصمیم دارم ارشد روانشناسی بخونم

راجب تصمیمم راجب همسرم کیانا جان دارم فکرمیکنم آخرهفته باهاش حرف بزنم(علی رغم میل خانواده ام) قبل ازهراقدامی باید باهاش حرف بزنم این حق منه بدونم چرا اینطوری باهام رفتارشده چرا هیچ خبری ازش نیست!

اما دارم فکرمیکنم خیلی سخته چطوری باهاش حرف بزنم من خیلی مهارت خوبی توگفتگو ندارم میخوام یه طوری باهاش حرف بزنم هیچ بویی از وابستگی نده میخوام قوی ومحکم باهاش حرف بزنم فکرنکنه التماس میکنم غرورم حفظ بشه آخه بعد ازاین همه مدت اون باید سراغی ازمن میگرفت

نمیدونم اصلا کاردرستیه یانه!

اون دفعه راجب تولدش خیلی خوب راهنمایی کردی که چی بگم واقعا خوشم اومد!

میخوام راهنماییم کنی اگه خواستم باهاش حرف بزنم چیا بهش بگم؟؟؟ با توجه به اینکه ازهمون اول بارها شده که اون قهرکرده ومن باهاش حرف زدم وقتی ایندفعه ام من باید صحبت کنم حس زیاد خوبی نیست دلم میخواست اون میومد اما خب چه میشه کرد!

البته این صحبت به معنی آشتی نیست میخوام تکلیف روشن شه

اصلا نمیدونم من برم باهاش حرف بزنم یا خانواده ها صحبت کنن گیج شدم کل ان!!! عجب روزگاری برام درست شده کاش همسرم خودش میفهمید باید چیکارکنه کاش اون میومد سراغم اینطوری بهترتصمیم میگرفتم گاهی وقتا فکرمیکنم شاید اصلا اگه میومد خیلی راحت میگفتم نه!!!

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)