اصلا دروقت اداری چه مفهومی داره آدم تلویزیون تماشا کنه!! ؟ والا...
احتمالا شما ازینکه نمیتونستید بهش چیزی بگید حرصتون می گرفته ؟درسته؟اگه آره این نشون میده شما نسبت به انفعال خودت حساسیت پیدا کردی نه صدای رادیو تلویزیون .و جدیدا هم شاید به خودت برچسب هایی می زنی!مثلا میگی من منفعلم همه زورشون به من میرسه چون هیچی نمیگم و ازین برچسب های نادرست و مخرب...نمونه ای ازین برچسب زدن هارو توی تاپیک های قبلیتون دیده بودم ازین جهت اینجا هم یادآوری کردم . برچسب زدن ( نسبت دادن صفات منفی ) به خود ونیز سرزنش هایی که درپی دارد، باعث میشه اعتماد به نفس کم بشه و درنتیجه رفتارجرئتمندانه هم به ندرت دراین شرایط تحقق پیدامیکنه.
رفتار جرئتمندانه بانفوذ و غیربانفوذ نمیشناسه ...چون یک رفتار مثبت و پیش برنده هست.حتما درموردش دراین سایت مطالعه کنید.
از آقای رئیس خواهش کنید که صدای تلویزیون رو کم کنه چون روی تمرکزت درحین کار اثرمیذاره . حتی اگر آقای رئیس هم به فرض محال گفت: دوس دارم بلند کنم!!!!!! شما چیزی رو ازدست ندادی هیچ،اعتماد به نفست بیشتر میشه کسب می کنید چون تونستید حرف خودتون رو بزنید اون هم به رئیس![]()
ولی قبلش به نظرم حتما خوب روی رفتارجرئت مندانه مطالعه و کارکنید و در گام های اغازین تمرین خصوصا درمحیط های رسمی حتما قبل از شروع به گفتگو ،روی دیالوگ هاتون فکرکنید و بهترینش رو انتخاب کنید ...
موفق باشید![]()

علاقه مندی ها (Bookmarks)