سلام ارغوان جان به نظر من اصلا به این حرفا اهمیتی نده.خودت گفتی شوهرت گفته که اون نمیفهمه ولش کن به نظر من همین که شوهرت خواهرشو میشناسه و میدونه که شما حق داری و اینکه سریع جبهه نمیگیره که از خواهرش دفاع کنه خودش خیلی خوبه.من و شوهرم از اول ازدواجمون با هم قرار گذاشتیم که اگه از خانواده همدیگه حرفی شنیدیم یا دلخوری پیش اومد نه من چیزی به شوهرم بگم نه اون.یعنی با این چیزای بیخود با هم دعوا نکنیم.الان هم اگه مثلا مشکلی یا حرفی پیش بیاد خودم میرم به مادر شوهرم میگم که مثلا مامان من از فلان حرف ناراحت شدم.بعضی وقتا میفهمم که سو تفاهم پیش اومده و مثلا منظور مادر شوهرم این نبود که ناراحتم کنه.شما هم میتونی فقط یه گلایه پیش مادر شوهرت یا خواهرشوهرت بکنی.ولی اصلا حرص نخور مطمئن باش کسی که اذیت میشه تو نیستی.موفق باشی عزیزم
- - - Updated - - -
سلام ارغوان جان به نظر من اصلا به این حرفا اهمیتی نده.خودت گفتی شوهرتگفته که اون نمیفهمه ولش کن.به نظر من همین که شوهرت خواهرشو میشناسه و میدونه که شما حق داری و سریع جبهه نمیگیره برای دفاع از خواهرش خودش خیلی خوبه.من و شوهرم از اول ازدواجمون با هم قرار گذاشتیم که اگهاز خانواده همدیگه حرفی شنیدیم یا دلخوری پیش اومد نه من چیزی به شوهرم بگم نه اون.یعنی با این چیزای بیخود با هم دعوا نکنیم.الان هم مثلا اگه مشکلی یا حرفی پیش بیاد خودم میرم به مادر شوهرم میگم که مثلا مامان من از فلان حرفت ناراحت شدم بعضی وقتا میفهمم که سو تفاهم بوده و مثلا منظور مادر شوهرم این نبوده که ناراحتم کنه شما هم میتونی مثلا یه گلایه پیش مادر شوهرت یا خواهر شوهرت بکنی ولی اصلا حرص نخور.مطمئن باش کسی که اذیت میشه تو نیستی.موفق باشی عزیزم

علاقه مندی ها (Bookmarks)