نوشته اصلی توسط
love less
سلام فدایی یار عزیز
مدتی به خودم میگفتم فدایی کجاست؟ نگو سرش شلوغه. خوبم شلوغه. :)
پاسخ قاطعی برایت نداشتم. اما دلم برای مصاحبت با تو دوست عزیز ، تنگ شده بود.
خودت بهتر میدونی که اینجا یک راه بیشتر واسه سوالت ، پیشنهاد نمیکنند. جالب این که بسیاری نیز دیگر به این روش ها حداقل عمل نمیکنند.حتی از پیشکسوت ها.
اما بنده اگرجای شما بودم :
البته شخصیت بنده کمی با شما متفاوته.
در ابتدای کار می رفتم با خود ایشون صحبت می کردم. در یک محیط اروم از ایشون درخواست میکردم که برای لحظاتی وقتشون رو در اختیارم قرار بدن و خیلی ساده موضوع رو با ایشون در میون میگذاشتم. این که به ایشون علاقه دارم و اگه اجازه بدن فرصتی برای اشناییه بیشتر مهیا بشه.
اگر ایشون متاهل شده باشن که خب ، عنوان میکنند و ایشون به خیر و شما به سلامت. نهایتا یه عذر خواهی کوچک لازم میشه.
در غیر اینصورت ، اگر به هر دلیل اولیه ای ، ایشون مایل نباشند ، میتونند همونجا عنوان کنند که مثلا قصد ندارند ، یا هر دلیل دیگه ای. که خب همونجا متوجه می شید و سایر مسائل خانواده و خواستگاری و مسائلش و متعلقاتش ، بیخودی پیش نمیاد.
حالت نهایی و مطلوب ما هم که ، خب یک راه ارتباطی برقرار میشه (تلفتن ،id، ...) تا شما بتونید به همراه خانواده گرام ، به حضور خونوادشون برسید. پروسه شناختتون رو هم قبل یا بعد از این اتفاق ، بسته به نگرشتون می تونید پیگیری کنید.
در مورد زمان هم به نظرم در اولین فرصتی که خودت رو اماده دیدی. ترجیحا اما در ایام امتحانات نباشه. مگر محدودیت زمانی ای که برای انتخاب شهر داری مانع بشه.
در هر صورت امیدوارم موفق باشی رفیق.
علاقه مندی ها (Bookmarks)