آقا محمد چقد ناراحت شدم وقتی مشکلتون رو خوندم. یادم افتاد به اون روزای تلخ خودم. منم دقیقاً مشکلم وسواس بود. با این تفاوت که من در مورد مسائل نجاست و پاکی اینطور بودم.
اتفاقاً به خاطر همین مسأله اومدم عضو همدردی شدم و به خاطرش تاپیک زدم. شما بی برو برگشت نیاز به درمان سریع دارین. بهتون توصیه می کنم اول به " روانشناس" مراجعه کنین و
رفتاردرمانی رو شروع کنین و در صورت صلاحدید روانشناس به " روانپزشک" مراجعه کنید. به خاطر اینکه پستم طولانی نشه از ذکر جزییات بیماری و روند درمان خودم خودداری می کنم ولی
اگه سوالی داشته باشین من در خدمتم. البته می تونین با مراجعه به تاپیک من، خیلی چیزا رو بدونین. در همین حد میگم که من به شدددت زمینگیر شده بودم، در حدی که حتی برا غذا
خوردن هم باید همسرم لقمه رو میذاشت تو دهنم!! اما الآن به لطف خدا و به کمک روانشناس و روانپزشک و صد البته اراده و همکاری خودم، خداااا رو صد هزاااار مرتبه شکر که به زندگی
نرمالم برگشتم و الآن هم خدا رو شکر از زندگیم لذت می برم و حالم خییییییلی خیییییلی بهتر شده!
اینو هم بگم اگر فکر کنین که این مسأله، به مرور زمان و خود به خود حل میشه، باید بهتون بگم که کاااااملاً در اشتباهین. چون نه تنها خوب نمیشه بلکه به سرررعت پیشرفت می کنه و به
مسائل دیگه ی زندگیتون هم کشیده میشه. شک نکنین!
اینو کسی داره بهتون میگه که خودش مدت ها با این مشکل دست و پنجه نرم کرده و با بند بند وجودش، شما رو درک می کنه. من هم قبل از نجاست و پاکی، مثل شما بعد از خرید هر
چیزی خیلی حسرت می خوردم و تا چند وقت مدااام خودم رو سرزنش می کردم و به همین دلیل همیشه از خرید کردن و انتخاب بدم میومد. ولی فکر می کردم صرفاً آدم مشکل پسندی
هستم!!! اما بعد از مراجعه به روانشناس دقیقاً به این مسأله هم اشاره شد و فهمیدم که وسواس داشتم از قبل اما نمی دونستم و پیشرفت کرده بود و به این جاها رسیده بود.
به هر حال از ته دل از خدا می خوام که کمکتون کنه و بهتون اراده ی قوی در مبارزه با این افکار بده و إن شاالله هرررررچه زودتر از شر این بلا راحت بشین.
اینم تاپیک منه: http://www.hamdardi.net/thread-28156.html

علاقه مندی ها (Bookmarks)