آقا محمد من وااااقعاً برام عجیبه که شما چجوری تونستین 2 سااال با این مشکل، کلنجار برین و باز به روانشناس یا روانپزشک مراجعه نکردین!!!! من به 3 ماه نرسیده، زندگیم مختل شد!
من چندتا راهکار بهتون توصیه می کنم که اللللبته حالت " موقت" داره و ذرررره ای از ضرورت مراجعه ی شما به روانشناس کم نمی کنه!
1- تنهایی مطلقاً ممنوع! تا جایی که می تونین سعی کنین توی جمع باشین که ذهنتون درگیر مسائل مختلف بشه.
2- حتماً حتماً ورزش رو توی برنامه ی روزانه تون قرار بدین.
3- سعی کنین روزانه حداقل نیم ساعت توی آفتاب اول صبح باشین.
4- در حال حاضر به طور موقت از انتخاب وسایل بزرگ و غیرقابل تعویض خودداری کنید!
5- در مورد نمای خونه و مبل، مدت 2 سال برای خودتون در نظر بگیرین که حتماً بعد از 2 سال می خواین اینا رو عوض کنین و جایگزین بهتری براشون بیارین. و از اونجایی که ممکنه نگران هزینه ش هم باشین، هر ماه مبلغی رو هرچند کم، کنار بذارین برای این کار! ( إن شاالله تو این مدت درمان میشین و نیازی هم به تعویض پیدا نمی کنین و از لحاظ مالی هم ضرر نکردین و پس اندازی هم برای خودتون داشتین!) البته این صرفاً یه پیشنهاده.
6- روزانه وقتی رو برای انجام یه سری تمرینات آرام بخش اختصاص بدین. به این صورت که توی یه اتاق کاملاً ساکت، به صورت طاقباز دراز بکشید به طوری که بدنتون کاملاً حالت ریلکس پیدا کنه. هر دو دستتون رو در راستای بدنتون قرار بدین. چشماتون رو ببندین و با تماااام قدرت و زوری که دارین، همممه ی ماهیچه های بدنتون از سر گرفته تا پا به شدیدترین حالت ممکن منقبض کنین. تو دلتون تا 4 بشمارین و خیلی آروم شروع کنین به شل کردن تمااام عضلات ولی آروم آروم. بعد چندتا دم و بازدم عمیق. تا 3 الی 4 بار این کار رو تکرار کنین. این روش بهتون کمک می کنه که یه مقدار استرس و اضطراب ناشی از این افکار مزاحم، فروکش کنه. بعد که بدنتون یه مقدار حالت ریلکس پیدا کرد، شروع کنین به تصور کردن! اینکه شما یه وسیله ای رو انتخاب کردین و خریدین. باز حالت عذاب وجدان اومده سراغتون ولی شما اهمیت نمیدین و به انتخابی که کردین، پایبند می مونین و خیلی هم ازش لذت می برین! این تمرین رو 3بار انجام بدین و هربار هم بینشون چندتا نفس عمیق بکشین. اینجوری در واقع یه جورایی دارین خودتون رو توی موقعیت قرار میدین!
6- شب قبل از خواب سعی کنید یه استکان، دم کرده ی گل گاوزبون بخورین.
7- یه دستمال رو به گلاب آغشته کنین و زیر بالش بذارین و شب قبل از خواب، اون دستمال رو بو کنید. گلاب، آرام بخش خوبیه!
8- سرگرمی های فکری برای خودتون ایجاد کنین.
همه ی این نکات در کنااااار روان درمانی یا دارو درمانی زیر نظر روانشناس و روانپزشک، کارساز و مفیده.
شما الآن یه نکته ی مثبت که در موردتون وجود داره، اینه که خودتون قبول دارین که دچار وسواس شدین! این پذیرش مشکل از طرف شما، خیلی می تونه انگیزه ی خوبی در درمون شما باشه.
شاید اولش فکر کنین که محااااله کسی بتونه این افکار و حساسیت های شما رو از ذهنتون پاک کنه ولی مططططمئن باشین که با توکل به خدا، اراده ی قوی و همکاری با متخصص موفق میشین و ذهنتون واقعاً شسته میشه! بهتون قول میدم!!

علاقه مندی ها (Bookmarks)