ممنون از همه دوستای خوبم که برای جواب دادن به مشکل من وقت گذاشتید
zolal جان
درست میگین و من حتما برای تغییر رشته به خوبی تحقیق میکنم تا مثل مهندسی کور کورانه وارد نشم
eram جان
ممنون از در میان گذاشتن تجربیاتتون
اتفاقا من دارم این ترم همینکارارو میکنم
حتی موضوع پروژم رو از یک موضوع تحقیقاتی به یه موضوع صنعتی تغییر دادم تا بتونم هم از استاد های صنعتیم استفاده بیشتری ببرم هم در زمینه خود اشتغالی پیشرفت کنم
در مورد روابط عمومی احساس میکنم ضعیف هستم چون با اینکه دوستان زیادی دارم ولی افراد خاصی هستن و اکثرا دختر و هم سن خودم هستم
برای ارتباط گرفتن با آدمای غریبه یه جور ترس و یا حتی تنبلی در خودم حس میکنم
که البته در ظاهرم اینا مشخص نیست و بلکه در درونمه که نمیدونم چطور باید روش کار کنم
از طرفی به این فکر میکنم که شغل مهندسی شغل خیلی خشک و جدی هستش و برای من خسته کننده خواهد بود (البته به اینا باید قبل از کنکور فکر میکردم اما خب اون زمان به قول شما موفقیت رو فقط قبولی تو کنکور و فلان رشته و فلان دانشگاه میدیدم و به علاقه مندی های شغلیم فکر نکردم )
برای همین شغل پزشک شغلی اومد که درارتباط با انسانها هست و اونقدر ها خشک و جدی نیست
من در حال حاضر تا پایان این ترم تحصیلیم روی مهندسی شیمی تمرکز میکنم و سعیم بر اینه که برای پروژم طرح مناسب و عملی ارایه بدم
راستی کارگاه فرمولاسیون هم ثبت نام کردم تا اطلاعات بیشتری در زمینه مواد بهداشتی و صنعتی بدست بیارم
tanin جان
از شما هم بسیار ممنونم
درسته ارشد و کارشناسی م شیمی باهم تفاوتی نداره من فقط در صورتی ارشدش رو خواهم خوند که شغلی در این زمینه داشته باشم اول
اگر دوستانی باشند که در زمینه رشته پزشکی اطلاعاتی داشته باشن ممنون میشم اینجا مطرح کنن

علاقه مندی ها (Bookmarks)