نوشته اصلی توسط
anargol
1)ببینید من عقد هستم الان اگه برم دادگاه و بخوام تکلیفم روشن شه چی میگن؟میشه بدون اجرای مهریه؟ بله بدون مهریه میشه . از دو راه میشه شکایت کرد . راه اول در تهران شورای حل اختلاف می باشد . که به اختلافات جزعی و سطحی میپردازد البته قانونی و نامه های رسمی و در صورت عدم شرکت زوج در شورای حل اختلاف پرونده به دادگاه خانواده ارجاع خواهد شد .
راه دوم طرح شکایت در دادگاه خانواده میباشد مستقیم . در هردو موضوع ترک شما توسط همسرت و عدم پرداخت نفقه از زوج به زوجه باید ذکر شود و بر این اساس زوج ملزم به قبول مسیولیت خود شود .
2) اگه بگن برین سر زندگیتون و منم قبول کنم و از حق حبسم استفاده نکنم،اونوقت هیچ شرطی قاضی برا خانوادش میذاره یا نه؟ ساده نیست شما باید با شهود و غیره ناسازگاری خانواده همسرتو اثبات کنی که چون شما هنوز منزلی نداری این سخن زیاد محکمه پسند نیست و سطحی محسوب میشه . شما با خانواده همسرت کاری نداری . اصلا اونا به شما چه ؟ دادگاه به همسر شما نگاه توبیخی خواهد داشت و نه خانواده همسرت .
3) یا اینکه اگه شرط نذارم، شوهرم حق داره نذاره من برم سر کار یا پیش مامانم اینا؟
نمیتونه مانع کار شما بشه اگه در عرف باشه . قانونه .کار حق زنه . پیش مادرتون . اگه اثبات کنه که مشکل ساز بوده اند میتونه محدود کنه ولی مانع نمیتواند بشود . میتونه شما بری ولی اون نیاد .
4)برا حق حبس من از یه وکیل شنیدم باید هیچگونه ارتباط جنسی نبوده باشه و ربطی به باکرگی نداره........اگر باکره هم باشی در صورت کوچکترین ارتباط فیزیکی حقت زایل میشه....چون حتی ارتباطات ساده هم با پزشکی قانونی قابل تشخیصه....... و دیگه اینکه حق حبس برا خانومهایی که دوباره ازدواج میکنن هم پا برجاست....
حق حبس . میدونی در کل زیاد ارزش نداره چون از طرفی یا پرداخت اولین قسط مهریه شما ملزم به تمکین خواهی شد و حق حبس باطل میشود . چرا مستقیم با بکارت مربوط میباشد
حق حبس فقط مربوط به دوشیزه ها ست . در هر ازدواجی که باشد .
5)اگر حق حبس بگیرم چی؟نمیتونن زن بگیرن؟
نه نمیتونه زن بگیره. ولی حق حبس اعتبار زیادی نداره و زود میشه باطلش کرد . . با پرداخت مهریه .
6)راستی شوهرم 4 روز پیش داداشم رو تو خیابون دیده با هم یه گذری سلام کردن و رد شدن.......نمیدونم اخرش چی میخواد بشه.........تمرین کن خودتو بذار جای برادرت و از کنارش رد شو . البته الان نه . الان فکر تلاش برا زندگی باش
7)با اجازتون بیخیال سوالم میشم و شارژ نمیکنم...........چون به هر حال نمیتونم پیام بدم(همسرم خیلی بدش میومد تو اینترنت بخوام حتی با خانم ها صحبت کنم).........الانم که بیشتر به کمک آقایون نیازمندم........تا زمانی که همسرشم بهتره به چارچوبایی که برام تعیین کرده احترام بذارم.......مشاوره هم ترجیح میدم حضوری باشه........ولی این پست رو ادامه میدم که دوستام از تجربه ی من استفاده کنن.
مانعی نداره . احترام به چهار چوبها نشان از عشق و محبت شما داره با مقداری وابستگی
تجربه های مضر .
آقای پارسا و دوستایی که وقت گذاشتین خیلی ممنونم...........بزرگوارید......... ...دعا کنید...........نیازمندم.
علاقه مندی ها (Bookmarks)