مائده پست بانو فرشته مهربان ده بار بخون به مرگ نامزدت هر سطرش یه دفتره 100 برگه .
سلام .
. مائده به این حرفایی که زدی توجه کن .
1. مادرم راضی نیست . مخالف . خاله ها مخالف . دختر خاله ها گفتن باید پنهان کنی . پدر بزرگ مخلف .. ماها هیچ . پدر پسره مخالف .
موافق . خود پسره . خودت و دایی وسطیت ......که فکر کنم میخواد . شر تو رو از خواهرش کم کنهسیاست داره . شوخی بود
2. بلاتکیفم ؟؟؟؟؟ یعنی چی ؟؟؟؟ دختر خونه ای بلاتکلیفی .
3. مادرم منو تو خونه مثل یه پرنده تو قفس نگه میداره .؟؟ یعنی چی مائده ؟؟؟؟؟؟ نمیزاره مطابق میلت زندگی کنی . من دارم عذاب میکشم تو این خونه . مامانم دست پامو بسته .
معلوم هست داری چیکار میکنی ؟ پسره جلو خانودش ایستاده . تازه میخواد تو رو هم سپر کنه .
تو که تو خونه آزادی . هر جا میخوای میری .نمیری ؟؟؟؟؟؟ با دوستات ..... این حرفا چیه داری میزنی .
تو داری با این دلایل پوچ خودت خودتو راضی میکنی . مشکل پیدا کردی . تو خودتم راضی نیستی . خودت بهتر از من و ما و خانوادت میدونی که کارت اشتباهه .
ده بار گفتی پسره رفته انگشتر خریده . که چی . فکر کن . چشات داره برق میزنه . الووووو ....... اوهوییییی ... بیدارشو ...
مائده خدایی الان چه عذابی داری میکشی که به خاطر نجات خودت میخوای با این ازدواج خودتو نجات بدی ......
من ازت ناراحت نیستم . سرزنشتم نکردم تحقیرتم نکردم . سعی کردم بیدارت کنم .
به خدا وقتی آخر پست فرشته مهربان خوندم دلم برات سوخت . مو به تنم سیخ شد .
مائده تو حامی داری ؟؟؟؟؟ به دلایلی قبولشون نداری ؟؟؟؟؟؟؟؟ برو مشاوره حضوری . اول از مشکلت تو خونه تون صحبت کن و صادق باش . بعد برو سراغ انگشتر نشون .
کسی اجبارت نکرده این تصمیم تنهایی بگیری . تو نمیخوای حتی باهاشون دلایل برسی کنی . منظورم خانوادته بخصوص مادرت .
مادرت دوستانت شاید من و بقیه اگه حرفی میزنیم به خدا از تجربست . از همین خودسری های امروز توست در بدو ازدواجمون .
ما هم مثل بقیه تو جشن نامزدیت شرکت میکنیم . سنگ تموم میذاریم . ولی ازت میخوام دلایلتو اصلاح کنی .
ترد نمیشی . به مشکلم بخوری کنارت هستیم . ولی...............چرا عاقل کند کاری .................
برا خودت داستان درست نکن . حق طلاق بگیر . اگه ازدواج کردی قرار نیست برگردی درست ولی حق طلاق بگیر . یه امضاست مثل امضای مهریه . که پسر امضا میکنه . کی داده کی گرفته . با این میتونی چند نفر از خانوادتو بیشتر راضی کنی .
مایده ضمینشو با همسرت بچین تو مشاوره هم مطرح کن شاید حرف من درست نباشه ولی روش فکر خواهش میکنم .
ماشینو محض خنده بهت گفتم . ولی خودتو لو دادی که بچه ای و اعتماد به نفس نداری . ولی باز با این حال من رو حرفم هستم . سویچ رافور(تویوتا) میذارم پیش مدیرهمدردی. شارژ بگیر هم ازش مشاوره بگیر هم سوییچو .
ای خدا .

سیاست داره . شوخی بود
ای خدا .

علاقه مندی ها (Bookmarks)