نقل قول نوشته اصلی توسط بی نهایت نمایش پست ها
یکی از دلایلی که این سایت شما را از ادامه چنین کاری نهی می کنه به خاطر رهایش شما از رنجه.

ببینید از زمانی که این شماره تلفن را پیدا کردید چقدر ذهنتان را درگیر اما و اگرها کرده اید بازبینی خاطرات و پیش بینی های بدون اساسدر آینده و همه پر از استرس و رنج.

اگه از رنج بردن لذت می برید باز هم خودتون را درگیر کنید.

ایشون اگه تمایلی به شما داشتند حتما اقدام می کردند و اگر تمایل داشتند و اقدام نکردند دو حالت داره یا آمادگی ازدواج نداشتند و یا مشکل در تصمیم گیری و عدم اعتماد به نفس داشتند.

با توجه به فرهنگی که داریم در اون زندگی می کنیم یش قدم شدن دختر برای ازدواج همیشه دردسر ساز بوده.
مواردی بوده که شناخت کامل بوده توصیه شده توسط یک واسطه دختر به پسر معرفی بشه بدون اینکه به نظر بیاد دختر در جریانه اونم در شرایط خاص.

مورد شما که فقط در حد یه احساس با یک گپ دو ساله.
خیلی ممنونم از راهنمایی ها تون دوست عزیزم. همینطوره از وقتی که اون شماره رو دیدم یه لحظه هم نمیتونم رو هیچ کاری تمرکز کنم خیلی ناراحت و خسته و در عذابم. ای کاش هیچوقت اینکارو هم نمیکرد. گاهی احساس میکنم شاید رفتارهای من باعث شده مجبورشه اینکارو کنه ای کاش اصلا طرفش نمیرفتم من نمیخواستم به اجبار تو فکر و زندگی کسی باشم. دیگه نمیتونم فقط به خودم فکر کنم. از یه طرف نگرانم که هرگونه ارتباط و تماسی ( هرچند غیر مستقیم) بگیرم اگر با کس دیگه ای در ارتباط باشه رو زندگیش به هر نحوی تاثیر خوبی نداشته باشه از یه طرف هم دوست ندارم با خودش فکر کنه من فقط داشتم سر به سرش میذاشتم و هدف خاصی نداشتم و شایدم باعث شده باشم اگر اون زمان کس دیگه ای توجهشو جلب کرده بوده و میخواسته با کس دیگه ای در ارتباط باشه من باعث شده باشم صرف نظر کنه و حالا که منم جوابی ندادم خودشو سرزنش کنه و از من نگذره. سرگردونم... خدایا آخه چرا من اصلا دوباره سراغ اون جزوه اونم همون صفحه رفتم