باران جان از حرف های اینجا چپه برداشت کردی الان که پست اخرت خوندم شوهرتو گیر دادن هاش مثل همسر من بوده من توی یک تاپیک خودم اشتباهاتم مفصل گفتم حتما بخون
فکر کنم رفتارت یک جرایی منت کشی بوده عزیزم یعنی چی اگر توصلاح بدونی من میرم بیرون تو با این حرفت داری مهر صحیح بودن به کار همسرت میذاریاشتباه من تکرار نکن دختر جان این حرف از من بشنو تو باید بهش از گذشته تا همین برخورد اخرت واگر دراینده رابطه ای داشتی بفهمونی این رفتارش اشتباه بوده دختر جان اگر ما میگیم پول به همسرتون بدید منظورمون این نبوده بری تقدیمش کنی بعد واسه هر چیزی ازش منت بکشی
منظورمون اینه که پول سر کار رفتن رو واسه قرض هاایی بزرگ مثل وام خرید خونه واین طور چیزها بذارید تا هم به چشم بیاد زحماتتون هم غرور مرد خورد نشه هم اینکه برای شما احساس مسئولیت وقدر دانی باهم داشته باشه
والا فکر کنم شما اینقدر به این بنده خدارو دادی که استر هم میخواد
عزیزم شما نه جرات مندانه حرف زدی ونه منظور اینجا رو از قدرت دادن به شوهر به جزدر مورد ادامه تحصیل فهمیدی
ایشون هم با خودش برداشت بد کرده
شوهر شما جزئی نگر هستند وشما هم به ایشون بیشترر بال دادی پدر شوهر شما رفتار شون چطوری هست ایشون وسواس ندارند یا بد دل نیستند حتما بگو
این ایمیل منه بهم ایمیل بزن باهم اگردوست داشتی حرف بزنیم tazeen8aroosgmail .com@

اشتباه من تکرار نکن دختر جان این حرف از من بشنو تو باید بهش از گذشته تا همین برخورد اخرت واگر دراینده رابطه ای داشتی بفهمونی این رفتارش اشتباه بوده دختر جان اگر ما میگیم پول به همسرتون بدید منظورمون این نبوده بری تقدیمش کنی بعد واسه هر چیزی ازش منت بکشی

علاقه مندی ها (Bookmarks)