باران جان شمادوست داشتنت مقداری کاذبه اون به خاطر اینکه از قدیم گفتند امی رواز هر چی منعش کنی به اون حریص تر میشه
توی کلید مرد گفت حقوق تون بدید بعد ده برابر بگیرید اما این هم شرایطی داره در صورتی که همسر شما رو اجازه بده بره سر کار واین اجازه فقط به خاطر دوست داشتن شما باشه نه چشم داشت مالی این حرف ها باید در عمل پیاده بشه نه حرف عزیزم
عزیزم اگر پدر شوهر شما واسواس قهر همسرش اذیت میکرده مسلما همسر شما هم جای تعجب نداره که شبیه پدر شون هستند از قدیم گفتند پسر کو ندرد نشان از پدر بیگانه بخوانش ننام پسرعزیزم قهر بدبینی ممکنه حل رفع بشه اما بستگی داره این بدبینی از کجا منشا میشه گاهی این بدبینی از محیط اطراف جامعه هستش که به فرد منتقل میشه که اگر همسر بتونه به شوهرش اطمینان بده این موضوع در نهایتش بعد از چند سال از ازدواج حل میشه اما بدبینی وسواس همسر شما اموخته شده است ایشون این از پدرشون یاد گرفتند ودر درونشون نهادینه شده این بدبینی با مطیع بودن شما حل نمیشه خواهر من اشتباه برداشت نکنید رو این موضوع خیلی دقت کن عزیزم
همسرش شما ایا وسواس دارند داشتن وسواس از نشانه های پارانوبیاست ادم هایی که وسواس دارند یعنی جزئی نگر هستند واز کنار مسائل کوچیک ومعمولی به راحتی رد نمی شندافراد پارانوبیا خسیس هم هستند پارانوبیا یعنی بدبینی عزیزم این یعنی به نظر من یک جور سرطالن وحشتناکه روانی من نمی خوام به همسرتون برچسب بزنم اما دقیق باش عزیزم
با اقای بهزاد موافقم زیاد به مشاوره ها دل خوش نکنید(با احترام به مشاور هایی مجرب باوجدان)بیشترشون فقط چند تا اصطلاح بلدند وچند دانش تجربی ندارند به عقل دانش خودتون ومشورت با انسانهای دانا تکیه کنید
شماخیلی جالبه که مسئله مشکلات اساسی اخر این تاپیک دارید میگید

علاقه مندی ها (Bookmarks)