به انجمن خوش آمدید

لینک پیشنهادی مدیران تالار همدردی:

"گلچین لینکهای خانواده، ازدواج و مهارتها(به روز شد)"

دانلود موسیقی و آرامش
دسترسی سریع به مطالب و مشاوران همـدردی در کانال ایتا

کانال مشاوره همدردی در ایتا

نمایش نتایج: از شماره 1 تا 10 , از مجموع 58

Hybrid View

عضو کوشا

آخرین بازدید
    سه شنبه 15 مهر 04 [ 23:45]
    سطح
    100
    Level completed: 0%, Points required for next Level: 0
    Overall activity: 4.0%
    دستاوردها:
    Tagger First ClassVeteranSocial25000 Experience Points
    تشکرها
    3,307

تشکرشده 2,402 در 566 پست

Array
    سلام ساشا جان.من تاحالا برای شما پست نذاشتم.

اول میخواستم از صمیم قلب بهت تبریک بگم که با شهامت خواستگار قبلیتو رد کردی (من خیلی مخالفش بودم به دلایلی اما نظرمو ندادم اون زمان) که به نظرم کار بزرگی کردی .
    در قبال خواستگارت که خارج کشور هم خیلی منطقی برخورد کردی که گفتی باید ایران بیان و ارتباط مجازی درست نیست. ان شاالله ایشونو وقتی اومدن ایران کامل بررسی کن چون ظاهرا که شرایط خوبی دارن.

اما درقبال همکارت.من کارشناس نیستم اما واقعا ازین موضوع رنج میبرم و نمیفهمم این چه کاریه آقایون میکنن؟

آقایون مجرد تالار خواهشا شما دیگه اینکارو نکنین. اگه اعتقاد واستون مهمه خب برین با همفکرتون ازدواج کنین. اگه هم مهم نیست چرا دختر مردمو اذیت میکنین؟ واسه ریا میخواین به زور حجاب بیارین سرش؟ خب برادر عزیز برو با همونی که میپسندی حجابشو ازدواج کن. البته برعکسش هم هست مثه همسر من که حجاب منو دوست نداشت اما چون بقیه مواردو میخواست با خودش گفت خب اونم درستش میکنم!!!

راستش من کلا با افرادی این ایده رو دارن خیلی مخالفم و به نظرم یه عمر جنگ اعصاب برای خودت خریدی اگه با این همکارت ازدواج کنی.
    وقتی تفاوت خواسته اقا با ظاهر خانم کمه میشه چشم پوشی کردو یک نفر کوتاه بیان. اما اینهمه فرقو اصلا نمیشه کاری کرد.

به نظر من اولویت عقیده بالاتر از مدرکه و آرامشی که حاصل ازدواج با یک همفکره به نظرم از بهترین دست آوردهای ازدواجه که نمیشه ازش گذشت.

هرچیزی که برای شما حیاتیه به نظر من تو زندگیت تاثیر داره هرچند برای مثلا من اصن مهم نباشه. شما میگین که اهل زیاد خرج کردینین درحالی که خیلی ثروتمند نیستین. خب این یه روشه زندگیه و در تنگنا قرار میگیرین وقتی با یک نفری که میخواد هرچیزی رو ارزونترشو بخره یا کلا خسیسه هرچند میگم برای یکی دیگه مهم نباشه اما تو ازدواج به اونی که هستیم باید رجوع کنیم نه اونی که خوبه که بشیم!

با این حساب تنها خوبی ایشون رعایت حلال حرومی و اخلاقه که شما باید بگی تفاوت اعتقادی که دارین مهمتر نیست از این دو مورد؟

ان شاالله تصمیم درستی بگیری

2. 11 کاربر از پست مفید شمیم الزهرا تشکرکرده اند .

Ar@sh (دوشنبه 25 اسفند 93), meysamm (شنبه 23 اسفند 93), sasha (شنبه 23 اسفند 93), فرهنگ 27 (دوشنبه 25 اسفند 93), نینا26 (یکشنبه 24 اسفند 93), هم آوا (شنبه 23 اسفند 93), مصباح الهدی (شنبه 23 اسفند 93), آنیتا123 (شنبه 23 اسفند 93), سارا 2010 (یکشنبه 24 اسفند 93), شیدا. (شنبه 23 اسفند 93), صبا_2009 (شنبه 23 اسفند 93)

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)