سلام ساشا جان.من تاحالا برای شما پست نذاشتم.
اول میخواستم از صمیم قلب بهت تبریک بگم که با شهامت خواستگار قبلیتو رد کردی (من خیلی مخالفش بودم به دلایلی اما نظرمو ندادم اون زمان) که به نظرم کار بزرگی کردی .
در قبال خواستگارت که خارج کشور هم خیلی منطقی برخورد کردی که گفتی باید ایران بیان و ارتباط مجازی درست نیست. ان شاالله ایشونو وقتی اومدن ایران کامل بررسی کن چون ظاهرا که شرایط خوبی دارن.
اما درقبال همکارت.من کارشناس نیستم اما واقعا ازین موضوع رنج میبرم و نمیفهمم این چه کاریه آقایون میکنن؟
آقایون مجرد تالار خواهشا شما دیگه اینکارو نکنین. اگه اعتقاد واستون مهمه خب برین با همفکرتون ازدواج کنین. اگه هم مهم نیست چرا دختر مردمو اذیت میکنین؟ واسه ریا میخواین به زور حجاب بیارین سرش؟ خب برادر عزیز برو با همونی که میپسندی حجابشو ازدواج کن. البته برعکسش هم هست مثه همسر من که حجاب منو دوست نداشت اما چون بقیه مواردو میخواست با خودش گفت خب اونم درستش میکنم!!!
راستش من کلا با افرادی این ایده رو دارن خیلی مخالفم و به نظرم یه عمر جنگ اعصاب برای خودت خریدی اگه با این همکارت ازدواج کنی.
وقتی تفاوت خواسته اقا با ظاهر خانم کمه میشه چشم پوشی کردو یک نفر کوتاه بیان. اما اینهمه فرقو اصلا نمیشه کاری کرد.
به نظر من اولویت عقیده بالاتر از مدرکه و آرامشی که حاصل ازدواج با یک همفکره به نظرم از بهترین دست آوردهای ازدواجه که نمیشه ازش گذشت.
هرچیزی که برای شما حیاتیه به نظر من تو زندگیت تاثیر داره هرچند برای مثلا من اصن مهم نباشه. شما میگین که اهل زیاد خرج کردینین درحالی که خیلی ثروتمند نیستین. خب این یه روشه زندگیه و در تنگنا قرار میگیرین وقتی با یک نفری که میخواد هرچیزی رو ارزونترشو بخره یا کلا خسیسه هرچند میگم برای یکی دیگه مهم نباشه اما تو ازدواج به اونی که هستیم باید رجوع کنیم نه اونی که خوبه که بشیم!
با این حساب تنها خوبی ایشون رعایت حلال حرومی و اخلاقه که شما باید بگی تفاوت اعتقادی که دارین مهمتر نیست از این دو مورد؟
ان شاالله تصمیم درستی بگیری![]()

علاقه مندی ها (Bookmarks)