سلام خانم عشق افرین..
ناراحت شدم... ان شالله خدا همه ی مریضا رو شفا بده شما رو هم شفا بده... و بهتر بشید..
یه چیز بگم حتما می دونید...کی گفته هر کی که خدا بیش تر دوسش داره باید لزوما بهش بیش تر خوش بگزره ؟؟!! و هر کی خوشه یعنی خدا خیلی دوسش داره...
جابر رو میشناسید؟ از بزرگا ودانشمندای زمان امام صادق(ع) بوده یه روز به ایشون میگن که من از خدا میخوام که همیشه مریض باشم یا همچین چیزی چون این موقع ها به خدا نزدیک ترم و بیش تر به یادش هستم..امام می فرمایند ما اهل بیت به اینم راضی نیتسیم !!!!!!!!! بلکه به اونی که خدا برامون مقدر کرده راضی هستیم...اگه خوشی باشه راضی هستیم...اگه ناخوشی هم باشه راضی هستیم.... امام حسین (ع) لحظه ی اخر داشتند ذکر می گفتند زیر لبای مبارکشون...میرن جلو میبیند ایشون اون موقع هم داره حمد و ثنای خدا رو میگه !! این یعنی همون راضی به رضای خدا...
من خودم چند روز یه بیماری قدیمی برام تازه شده... ان شالله بهتر میشم...ولی واقعا درد هم یه توفیقه..به شرطی این که دیدمون بهش چی باشه... دعا میکنم کم نیارید توی این امتحان های خدا و اخرش سر بلند بشید....
همین که با این شرایط خدا رو شکر کردید این یعنی خوب هستید.... خوبی های خودتون رو دست کم نگیرید.

علاقه مندی ها (Bookmarks)