طاهره جان این آقا پسرعموت بوده و هشت ماه هم با هم در ارتباط بودید و نتونستی تشخیص بدی که آداب اجتماعی بلد نیست و مسئولیت پذیریش ضعیفه و وضع مالی خودش و خونوادش پایینه؟؟؟؟؟!!!!!!عجب!!!!!!!!!!!پس دوره آشناییتون واسه چی بوده؟یادمه یه استاد داشتیم که میگفت دوره آشنایی واسه این نیستش که با هم برید سینما و فقط چیپس و پفک بخورید حین این چیپس و پفک خوردنا سعی کنید زیر و بم شخصیت همدیگه رو هم بشناسید.تازه میفهمم بنده خدا منظورش چی بوده.
به نظر من فعلا قضیه جدایی رو بذار کنار .بیا یه بار با تمام توانت تلاشتو بکن تا بعدا حسرت نخوری که ای کاش این کارو میکردم اون کارو میکردم.
یه روز که همسرت حوصله داره و وقتش آزاده بگو میخوام باهات صحبت کنم.بگو میخوام رابطمون بهتر از این بشه.اینم مستلزم اینه که من و تو عیبای همو بدونیم تا با اصلاح اونا رابطمون هم بهتر بشه.
بگو خب تو اول عیبای منو بگو بعد که اون حرفاشو زد و شما هم سعی میکنی که اصلاح پذیراشو اصلاح کنی.حالا نوبت شماست.اولش یکم از خوبیای همسرت بگو و بهش بگو که به خاطر این خوبیاشه که دوسش داری.(طاهره نگو که خصلت خوب نداره که باورم نمیشه چون بدترین آدما هم حتما یکی دو تا خصلت خوب دارن)
بعدش بشین خیلی محترمانه و طوریکه غرورش نشکنه ایراداتشو بگو مثلا همین که میگی آداب اجتماعیش ضعیفه منظورت چیه؟مثلا شوهر دوستم همیشه جلوتر از خانمش راه میرفت و جلوتر از اون وارد فروشگاه یا مغازه میشد ولی دوستم با ملاطفت بهش گفت عزیزم بهتره که آقا پشت سر خانمش وارد بشه تا حس حامی داشتن به خانم دست بده.این میشه یه اصلاح رفتار.شما هم سعی کن این جوری و با سیاست عمل کنی.
در مورد وضعیت مالیشون چیزی به ذهنم نمیرسه.مگه اینکه بخوان شغل دومی چیزی دست و پا کنن(البته اگه اونم امکانش باشه) یا اینکه شما توقعاتتون رو بیارید پایین.
موفق باشی دوستم![]()

عجب!!!!!!!!!!!پس دوره آشناییتون واسه چی بوده؟یادمه یه استاد داشتیم که میگفت دوره آشنایی واسه این نیستش که با هم برید سینما و فقط چیپس و پفک بخورید حین این چیپس و پفک خوردنا سعی کنید زیر و بم شخصیت همدیگه رو هم بشناسید.تازه میفهمم بنده خدا منظورش چی بوده.

علاقه مندی ها (Bookmarks)