با سلام احترامبا سلام و احترام
گاهی مسائل روانشناختی و اعتقادی مراجعان در هم تنیده می شود. و خود مراجع هم متوجه می شود و حتی موردتاکید قرار می دهد. مثلا مصادیق فوق را که نقل قول گرفته ام نشان می دهد که شما یک بخش عمده مشکلاتت و تعارضاتت روانشناختی نیست و اعتقادی هست.
من قبل از ایجاد تاپیک در این سایت با عالمان و بزرگان دین شیعه ساعت ها در مورد مشکلاتم گفتگو کرده ام و پیشنهاد خود این عزیزان بود که از روانشناسان و روانپزشکان معتقد به دین اسلام مشاوره بگیرم
طبق احادیث معصومین روان انسان ارتباط مستقیمی با اعتقاد انسان دارد و این دو جدا از هم نیستند،مشکلات روحی و روانی همه انسانها مستقیما به اعمال و کردار و اعتقادات شخص بستگی دارد
مسایل اعتقادی با مسایل روانشناختی از زمان خلقت انسان به هم امیخته بودند خداوند در قران هم به این مطلب اشاره کرده است. تفسیر (( کسانی که از یاد خدا غافلند و کافران هیچ وقت رنگ ارامش را نمی بینند ))) منظور خداوند از ارامش، ارامش جسمی نیست بلکه همان ارامش روحی و روانیست .
عنوان تاپیک من این بود فوران عاطفی که برام مشکل ساز شده
شکست در یک عشق ، تنهایی مطلق ، فوران احساسات عاطفی ، نا امیدی از اینده پیش رو ، هجوم افکار مزاحم ، فشار روانی غیر قابل تحمل ، همه این ها مسایلی هستند که من باهاشون روبرو هستم و همه این ها مسایل روانشناختی هستند و ریشه همشون به مسایل اعتقادی می رسه
و همه این مشکلات مستقیما به مسله مهم ازدواج بر میگرده
همه این حرفام مستقیما به همان فوران عاطفی و احساسیم بر میگرده به مشکلاتم به احساسات بدی که باهاشون روبرو هستم به همان مسایل روانشناختی و اعتقادیم بر میگردهاگه این دنیا نبود من هم نبودم دیگه غصه ای هم نبود دیگه عشقی هم نبود عاشقی هم نبود دیگه تنهایی هم نبود
من یه موجود رها شده در این دنیام هر روز چشمام رو به گریه مهمان میکنم و هر شبانه روز افسوس کارهای گذشته ام را میخورم اما هیچ چیزی عوض نمیشود
به جز مردم خدا هم میگوید خودت کردی لعنت بر خودت باد البته بیراه هم نیست چون واقعا خودم کردم
میگن زلیخا عاشق یوسف شد و بعد عاشق خدا شد چون چیزی را در خدا دید که یوسف نداشت
اما من نتونستم عاشق خدا بشم چون چیزی رو در خدا ندیدم که عاشقش شم
ولی کاش عاشق خدا میشدم تا این عشق از من جدا میشد البته خدا هم تنهایی را پر نمیکند چون خدا حرف نمیزند غذا نمیخورد ابراز محبت نمیکند
ما یه مثال داریم که میگه خدا هیچ زشتی رو اسیر زیبا نکنه و من میگم خدا هیچ گنه کاری رو محتاج اجابت نکنه
از عالمان دینی پرسیدم من یه چنین مشکلی دارم دعا میکنم اما چطور باید بعد از دعا تلاش کنم تا به درمان برسم و بهم گفتند خداوند برای هر دردی درمان افریده دکتر روانشناس افریده دکتر روانپزشک افریده ادم با تجربه افریده برای تلاش برو به سمت چیزهایی که افریده و من گفتم سایت همدردی میتونه تلاش من باشه گفتند اره شاید خدا درمان تو رو تو همون سایت قرار داده باشه

علاقه مندی ها (Bookmarks)