سلام
من به عنوان یک پسر نظرم رو بگم اگه اجازه بدین...
اون با شما توی رابطهئ دوستیه فقط همین،
شروع رابطه از سوی شما بوده و اون بارها گفته که قصد ازدواج نداشته پس این دلیل خوبی برای توجیه برخی اتفاقات میشه،
تا زمانی که شما در دسترس باشین اون شما رو می بینه چه اشکالی داره مگه... این یه رابطهی دوستیه...
دوستی..! رابطهای که شرایط خاص خودش رو داره اما در اکثر موارد به نفع پسران تموم میشه،
اگر با هم ارتباط نزدیکتری داشته باشن در اکثر موارد این خانمها هستن که ضربه میخورن،
تمام آقایونی که رابطههای دوستی دارن این رو یا تجربه کردن یا در آینده تجربه خواهند کرد،
من نمیگم کسی که رابطهاش رو بادوستی شروع میکنه آدم بدیه اما این گونه روابط شرایط خاص خودشون رو دارن...،
به شخصه اگر بنده با دختری رابطه داشته باشم و قصدم ازدواج نباشه حتی اگر بعداً علاقهمند بشم و بخوام با ایشون ازدواج کنم حتماً حدود روابطی رو که داشتیم رو مرور میکنم اگر رابطهمون نزدیک بوده باشه این شرایط رو برای من سخت میکنه تا جایی که فکر بدبینی به دختر خانم در زمینه روابط قبلیاش بزرگ و بزرگتر میشه. ظاهراً ایشون اعلام کرده از رابطه قبلی خودش ضربه خورده پس شما شک نکن که ایشون هم بد بین میشه در آینده...
قطع رابطه شما بهترین کاره به گونهای که در آینده ایشون بتونن به شما دسترسی پیدا کنن(یه موقع دیدی پشیمون شد) که بهترین حالتش همون ایمیل، شبکه اجتماعی یا هر چیزی که احتمال مزاحمت توش خیلی کم باشه.
همون پیشنهادی که دوستان میدن... جدایی.
ما مردها باید انتخاب کنیم نه اینکه انتخاب بشیم البته این پوستهی ماجراست و به قول دکتر مجد انتخاب اول با خانم هست، اون میگه این خانمه که بعد از جلب شدن نظرش با رفتارش اجازه میده که آقا برای شروع آشنایی اقدام کنه ولی مردان فکر میکنن که انتخاب با اونها بوده :)
ببخشین اگر پر حرفی کردم
نظراتم یک راهکار نیست بلکه سعی شد بگم اگر من بودم چه فکر می کردم شاید کمکی بشه.

علاقه مندی ها (Bookmarks)