باسلام تاپیک قبلیتونو خوندم خیلی طولانی بود ولی حالا خوشحالم که زندگیتون داره جمع و جور میشه شما از سر دوست داشتن به همسرتون و محبت به اون مهریه بالا واسش در نظر گرفتین ولی با یه جمله ساده (دوستت دارم )میتونستین قلب همسرتونو تسخیر کنین من به عینه میبینم مردها برای همسرشون در عمل ابراز علاقه میکنن ولی زنها با چیزی هایی که بقول مردها پیش و پا افتاده ست مثه محبت های کلامی به اوج خوشبختی میرسن پس محبته کلامی یادتون نره دیگه حرف از گذشته ها هم نزنین و خاطرات بد رو برای همدیگه تداعی نکنین و خاطرات بد رو مدفون کنین ولی فقط ازشون عبرت بگیرین ...............................بذارین همسرتون از نظر کلامی و عاطفی به شما نزدیک بشه و بجای خونوادش شما رو محرم دلش بدونه و لازمه اش اینه که باهاش همدل بشین ....شما باید جبران محبت چند ماهه رو بکنین و فکر نکنین حالا که همسرتون برگشته خیالتون راحته بلکه باید بیش از همیشه به ایشون محبت کلامی و لمسی و ج .......داشته باشین اگه در مورد دوستی و نامزدیتون طی 8ماه قهرتون حرفی زد که نشان رنجش و ناامنی در درونش باشه با آغوش گرم بهش اطمینان قلبی بدین که فقط اونو دوست داشین و دارین .............یادتون باشه که گفتن دوستت دارم به همسرتون به ایشون امنیت زیادی میده با آرزوی موفقیت در ترمیم رابطه تون