مرسی خانم مصباح الهدی...مثل همیشه خیلی خوب و کامل نوشتین و راهنمایی کردین... خیلی ممنونم و واقعا همین طور هست و کلا ازدواج توی شرایط الان خیلی سخته شده هم برای پسرها و هم دخترها.. امیدوارم همه چی درست بشه و همه یه همدم مناسب داشته باشن ... چون واقعا ازدواج خوب خیلی مهم نه صرفا ازدواج کردن... مرسی از لطف اتون..من قبلا هم که به صورت مهمان میومدم تالار ،پست های شما رو دوست داشتم ...امیدوارم خوشبخت بشی دختر گل
- - - Updated - - -
سلام به همه دوستای خوبم و خیلی ممنونم از همگی که در تایپیکم شرکت کردین و راهنمایی میکنید و نظرات خودتون نوشتین ..خیلی خوشحال شدم از پست های تک تک اتون و استفاده کردم... سال نو هم مبارک باشه و امیدوارم شروع امسال چر از خیر و شادی باشه برای همه.... من از طریق همکارم فهمیدم اون اقای مورد نظر به مدت سه ماه سفر کاری رفتن به خارج از ایران... بنابراین اقای دیر وهاب پیشنهاد شما رو فعلا نمیتونم انجام بدم ... توی این مدت فکر کنم باید ذهنم رو از این اقا دور نگه دارم..البته با راهنمایی دوستای خوبم در اینجا تصمیم گرفتم به مادرم حرف دلم رو بزنم هر چند خیلی سخته.. خانم ا اتیتا 123 خیلی خوشحال شدم از این که خواستکار مناسبی اومده و به سلامتی دارین ازدواج میکنید..امیدوارم خوشبخت باشین
![]()

علاقه مندی ها (Bookmarks)