به انجمن خوش آمدید

لینک پیشنهادی مدیران تالار همدردی:

"گلچین لینکهای خانواده، ازدواج و مهارتها(به روز شد)"

دانلود موسیقی و آرامش
دسترسی سریع به مطالب و مشاوران همـدردی در کانال ایتا

کانال مشاوره همدردی در ایتا

نمایش نتایج: از شماره 1 تا 10 , از مجموع 51

Threaded View

عضو عادی آغازکننده

آخرین بازدید
    دوشنبه 02 دی 98 [ 20:11]
    سطح
    47
    Level completed: 26%, Points required for next Level: 148
    Overall activity: 26.0%
    دستاوردها:
    Tagger First ClassVeteran5000 Experience Points
    تشکرها
    34

تشکرشده 151 در 58 پست

Array
    با سلام مجدد به همه دوستان و تشکر بسیار از راهنمایی هاتون
    مریم جان باور کنید من پاسخ دوستان رو با دقت میخونم من هم اولین چیزی که ذهنم رو مشغول میکنه روح و روان اون بچه هستش در ضمن اصلا تمابل ندارم اون بچه رو خودم بزرگ کنم چون پشتش دردسر های زیادیه !ببنید دوستان اون زن از امروز میخاد بره از شوهرم شکایت کنه این شکایت مطمئا به این منتهی خواهد شد که شوهرم شناسنامه بگیره !خب بعدش چی شوهرم باید بچه رو ببینه !درسته! کجا ببینه ؟؟؟؟بره خونه اون زن؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ تو خیابون؟؟؟؟ یا تو خونه من ؟؟؟؟؟؟؟ شما همه میگید این مشکل شوهرمه خودش باید حل کنه ولی هر تصمیمی بگیره روی زندگی منو دخترم تاثیر میذاره پس منم مجبورم نظر بدم مریم جان من که نمیخوام ازمایشی بچه رو پیش خودم نگه دارم اون زن بچه رو تو خیابون ولش میکنه به شوهرم میگه بیا ببرش خب شوهرم بچه رو کجا ببره ؟؟؟؟؟؟؟؟؟ خب مجبوره بیاره خونه !!!!!!اون زن به شوهرم میگه تو بیا بچه رو ببر من میام تعهد محضری میدم که از خیر این بچه بگذرم !من به شوهرم گفتم امکان نداره یه مادر از بچه اش بگذره اون الکی گفته !به همین دلیل پیشنهاد دادم (نه به شوهرم به دوستان ) در واقع مشورت خواستم که ایا من بچه رو ازمایشی نگه دارم ؟ اون زن از شوهر اولش هم یه دختر داشت( که هم اکنون ازدواج کرده )اون بچه رو از یک سالگی به شوهرش سپرده بود .و حتی شوهرم میگفت دو سه سال هیچ خبری از بچش نداشت و اصلا براش مهم نبود و یا حالا بروز نمیداده ،و چون در این مورد سابقه داره ما این احتمال رو میدیم که این بچه رو هم نخواد و واگذار کنه . مریم جان در جای گفتی
    ما میگیم کمکش کن تا بتونه تبعات کارش رو درست پس بده .. بخدا منم فقط قصدم همینه و میخوام همین هدف رو دنبال کنم به همین دلیل دوستان رو در جریان جزییات قرار میدم که هر راهی به نظرتون میرسه بهم پیشنهاد کنید واقعا شما در مورد من درست فکر کردی دلسوزی ها ی بی مورد و سر تسلیم فرو د اوردنهای من زندگی منو به اینجا کشونده. دوستان از این بات هم خیالتون راحت باشه من به هیچ وجه با اون زن خودم رو روبرو نمیکنم و هیچ یک از تلفن ها و اس مس هاش پاسخ نمیدم . بازم برام دعا کنید و باز هم از دوستان تشکر میکنم و اگر هم حرفی میزنم که باعث دلخوری دوستان شده عذرخواهی میکنم

2. کاربر روبرو از پست مفید مینا30 تشکرکرده است .

danger (چهارشنبه 12 فروردین 94)

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)