من با این موضوع خیلی موافقم... اصلا هم بحث دیدن موی سر نیست... بحث مذهبی هم نیست. بحث اینه که اون فرد چقدر منطقی رفتار می کنه و چقدر پایبند به اصوله و در آینده پایبند می مونه.
من چون دخترم نظرم را راجع به آقایی که چنین تجربه ای داشته می گم. این آقا یواشکی با دختر مردم رفته رابطه برقرار کرده. بعد هم ولش کرده! من نمی تونم بگم این آقا عاقل بوده و دلش پاک بوده! مردها اصولا منطقی ترند. چون مطمئن نبوده که این دختر را می خواد یا نه... بعد مطمئن نبوده که خانواده دختر یا خودش موافق هستند یا نه...
یعنی 50 درصد که خانواده هست مطمئن نبوده و تازه 50 درصد خودشون هم مطمئن نبوده.
بعد چنین آقایی یه دختر را دلبسته کرده و بعد هم رفته... (در صورتی که دین که گفته یه نظر حلاله وقتیه که 99 درصد مطمئن باشه و فقط مونده یه نظر)
حالا این بیاد تو خواستگاری بهم بگه من سابقه دوستی داشتم ولی فقط در این حد بوده... (البته عمرا پسری بگه) ولی بگه خب من قبول نمی کنم حتما! دو حالت داره:
یا عاقل بوده و این کار را کرده... پس یعنی خیلی آدم بدجنسی بوده و نیتش ....
یا عاقل نبوده و گول خورده... چنین مردی را برای چی بخوام؟مرد که نباید این جوری تصمیم بگیره..
آدم که حتما نباید بره با طرف رابطه ج برقرار کنه بعد بگیم به همسر آیندش خیانت کرده.
وقتی یکی قصدش دوستیه خیلی خیلی فرق داره با کسی که قصدش ازدواجه...
حالا یه بحث تازگی مد شده دوستی به قصد ازدواج!!! خب اگر واقعا قصدشون درسته و واقعا ازدواجه که پنهان کاری نداره پسر باید بره خواستگاری و همون اول نظر خانواده ها را بدونندحالا یا جواب مثبت یا جواب منفی... (آدم چیزی را از خانواده اش پنهان می کنه که یه خورده شیشه ای راجع بهش داشته باشه)
وقتی یکی این قدر جسارت داره پنهان کاری تو چنین تصمیم گیری مهم زندگیش پنهان کاری می کنه بعدا چه طوری پنهانی به همسر آیندش خیانت نکنه؟ حالا ان شاالله نکنه ولی ریسکش را که خیلی بالا می بره!نمی بره؟
صیغه هم همینه......
الان بعضی می رن صیغه می کنند و گناه هم نمی کنند.و کسی هم نمی دونه. یعنی عملا این آدم یه بار ازدواج کرده بعد می ره سراغ دختر مجرد بی تجربه...
من می گم این آقا گناه نکرده.خب؟ ولی من نمی پسندم!
چرا؟
چون وقتی یه پسر این قدر عرضه داره پنهانی همچین کاری را بکنه و مکان و... هم جور کنه از کجا معلوم بعد ازدواجش هم با کوچکترین بهانه سراغ این مسائل نره؟ پایبندیش در چه حده؟ بالاخره تو زندگی متاهلی ممکنه هزار تا مشکل پیش بیاد یا دعوا بشه یا...
ولی وقتی یکی عقد می کنه و همه هم خبر دارند این آدم بدجنس نیست... تو انتخابش اشتباه کرده. نمی خواسته کسی را گول بزنه... یا خودش را یه جور دیگه نشون بده.هدفش هوا و هوس نیست واقعا می خواسته ازدواج کنه ولی نشده. بعد از ازدواج هم احتمالش بیشتره به برخی مسائل پایبند بمونه....
هر دو صیغه کردند یا هردو یه مدت با یک دختری دوران آشنایی داشتند ولی یکی با اطلاع خانواده و یکی بی اطلاع خانواده... اما راجع به هرکدوم چه حدس و گمانهایی میشه زد؟
اگر شما دختر داشتید دلتون مطمئن بود که به کدام پسر دخترتون را بسپرید؟ انصافا تو دلتون بپرسید به کدوم پسر اعتماد بیشتری دارید؟ پسری که طبق یک اصول رفتار می کنه یا پسری که معلوم نیست چه نیتی داشته؟
می خوام بگم اطلاع خانواده خیلی چیزها را شفاف می کنه!
نیت اون آدم را شفاف می کنه! که آیا نیتش ازدواج بوده یا خدای نکرده هوا و هوس...
آیا خواستگاری رفته که بتونه شریک زندگیش را انتخاب کنه یا اینکه حالا بذار با این دختر دوست بشم..اگر خوشم اومد بعدا!!! ممکنه خوشم نیاد... چرا بی خودی خانواده ام را درگیر کنم.... خیلی وقتها پسرها یه همدم از جنس مخالف می خوان! که فعلا که نمی تونن ازدواج کنند فعلا یکی باشه.بعدا شاید مورد بهتر هم بود... خب این واقعا چقدر بی انصافیه! حالا اگر با دختری هم کارش به رابطه نکشه ولی واقعا نیتش درست نبوده! انسانی نبوده! من چرا باید به یه همچین آدمی جواب مثبت بدم؟
اگر همین پسر خانواده را در اطلاع گذاشته بود چقدر می تونستیم چنین سوء ظنهایی بهش داشته باشیم؟
حالا شاید هم همچین نیتی نداشته باشه ولی خیلی احتمال داره و خیلی نیاز به سبک سنگین بیشتر داره.
اما یکی که با اطلاع خانواده بوده همون اول خیلی راحت از این سوء ظن ها تبرئه میشه!
بعد به نظر من چون پسرها اقدام کننده برای خواستگاری هستند گناهشون خیلی سنگین تره! چون او می تونسته آغاز این فرایند را با خواستگاری و اطلاع خانواده شروع کنه ولی نکرده! و اینکه بگه من گذشته ام به خودم مربوطه درست نیست. چون آدمی که تو گذشتش نیتش درست نباشه بعدا هم نیتش نمی تونه درست باشه. مگر اینکه یه تحول اساسی براش پیش بیاد و کلا نیتش تغییر کنه و پشیمون واقعی باشه... نه اینکه بگه نه کار خیلی بدی هم نکردم. جوانیم دیگه.. یا همه جوانها این طورن یا این طور انتخاب می کنند...مهم بعد ازدواجه...
خدا عاقبت هممون را بخیر کنه و هرکس با هم فکر خودش ازدواج کنه ...
الهی آمین![]()

علاقه مندی ها (Bookmarks)