دلخوری عمیق خانومتون دلیلش فقط بی توجهی های ساده تو زندگی روزمره نیست شما مدام میگید خانومتون از روابط خصوصیتون همیشه گله داره واین سرسختی به نظر میرسه از یه
مشکل عمیق ناشی میشه که نمیشه زیاد بازش کرد ک واسه خانومتون همراه با حس سرخوردگی بوده رفتارهای معمول الانتون خوبه به همین رویه ادامه بدین صبر داشته باشید و مسائل
دیگتونو پیش یه مشاور خیلی خوب حل کنید در هر صورت باخودتون روراست باشید ببینید چقدر مقصر بودید واینو یادتون باشه همیشه اینطوری نیست که ما هرزمانی اشتباهمونو
پذیرفتیم طرف مقابلمونم همه چی رو به راحتی فراموش کنه واگراینکارو نکرد دیگه خودمونو بی تقصیر بدونیم و اگرم میدونی واقعا خیلی مقصر نیستیواتفاق خیلی بدی به وسیله شما
برای ایشون رقم نخورده و به عبارتی کاراشونو بچه بازی و لجبازی میدونید به نظرم بهتره این بازی دیگه تموم شه یه مدت صبر کنید اگر تمایلی به ادامه ی زندگی در ایشون ایجاد
نشد شماهم واقعا خواستشونو بپذیریداگرچه من فکر میکنم باید حرفهای خانومتون هم شنیده بشه و احساس میکنم ایشون حرفهای زیادی واسه زدن دارن و این سرسختی از یه زن
نمیتونه دلیلش فقط یه لجبازی باشه مخصوصا شما بارهاگفتید خانومتون خیلی مهربون بودن
فکر میکنم اگه اشتراک ازاد بگیری میتونید با مدیر ارتباط داشته باشی
قطعا ایشون بهتر راهنماییتون میکنن
- - - Updated - - -
راستی دقت کردید کلا زندگیتون شبیه اقای مجید_مجید هست !!!!!!!
واسه ایشون نظراتی گذاشتید که خودتون اجراش نمیکنید ایشونم همین طور
جالبه لحن صحبت کردنتونم خیلی شبیه
از راهنمایی هایی که به ایشون میشه یا شده میتونید استفاده کنید![]()

علاقه مندی ها (Bookmarks)