به انجمن خوش آمدید

لینک پیشنهادی مدیران تالار همدردی:

"گلچین لینکهای خانواده، ازدواج و مهارتها(به روز شد)"

دانلود موسیقی و آرامش
دسترسی سریع به مطالب و مشاوران همـدردی در کانال ایتا

کانال مشاوره همدردی در ایتا

نمایش نتایج: از شماره 1 تا 10 , از مجموع 148

Hybrid View

عضو کوشا

آخرین بازدید
    یکشنبه 04 مهر 95 [ 15:31]
    سطح
    61
    Level completed: 27%, Points required for next Level: 220
    Overall activity: 0%
    دستاوردها:
    Tagger First ClassOverdriveSocial5000 Experience Points1 year registered
    تشکرها
    826

تشکرشده 744 در 192 پست

حالت من
    Khoshhal
    Array

فرشته مهربان و بال های صداقت عزیز

بسیار سپاسگذارم از نظر لطفی که در تاپیک های http://www.hamdardi.net/thread7733-3.html#post378641 و http://www.hamdardi.net/thread33346-2.html#post378634 به بنده ابراز نمودید .

شاید اون حرف هایی که برای قدردانی از لطف و محبت شما در ذهن و قلبم هست رو نتونم به خوبی به زبون و روی صفحه ی مونیتور بیارم ، کلید های کیبرد در نحوه ی انتقال رسانی این احساس بسیار عاجزند ،

ولی با جملات ساده براتون مینویسم. امیدوارم خودتون با دل دریاییتون عمق تشکر و سپاسگذاری رو در این لحظه که براتون مینویسم رو با تمام وجود حس کرده باشید .

باید از شما و راهنمایی های خوبی که به اعضای همدردی میدید تشکر کنم ، من از نوشته های شما اینهارو یادگرفتم . مثل این نوشته ی همدلی و همدردی که برای بانو آرام دل گذاشته بودید.

فرشته ی مهربان :
    تا وقتی وابسته به اعتباری هستیم که می خواهیم دیگران به ما بدهند مطمئن باش که هروقت رفتاری از دیگران به قدر ذره ای این احساس را بدهد که اعتبارمون زیر سئوال رفته همین به هم ریختگی و ... را پیدا می کنیم که هرکس یک مدل بیرون ریزی می کند شما با لب تاپ خورد کردن و نامه پاره کردن و ...... یکی دیگر یک جور دیگر .....

به عبارتی ریشه این وابستگی به تأیید و اعتبار گرفتن از دیگران به ضعف عزت نفس ما بر می گردد .

بگذار آرام دل را در وضعیت عدم وابستگی به این اعتباریات عاریه ای هبه شده از سوی دیگران و با عزت نفسی قوی ترسیم دهم و الگوی رفتاریش در این شرایط را نشان دهم :

آرام دل به همسرش : عزیزم شام چی دوست داری درست کنم

همسرش : من سیرم نمیخواد شام درست کنی

آرام دل : آخه نمیشه که

همسرش : نه لازم نیست من گفتم سیر هستم

آرام دل : دلش طاقت نمیاره و فکر می کنه ممکنه همسرش و بچه اش گرسنه شوند یک چیزی حاضری ( آنچه اینجا گفته ) درست میکنه و میگه هروقت خواستید بگید سفره بندازم .

آرام دل : باز هم طاقت نمیاره و سفره میاندازه و همسرش و بچه اش را صدا میزنه و اونها هم می آیند و بعدش خانواده همسر سر می رسند .

مادر شوهر : حرفهایی که آرام اشاره داشته را می زند

آرام دل : جالبه نمیدونم چرا هر وقت ما میخوایم حاضری بخوریم می خوره به پست شما .......... خیالت راحت مادر جون حواسم به پسر گلت هست همیشنم اجازه نمی داد درست کنم چون عصری جاتون خالی آش براشون پخته بودم پر و پیمون خورده می گفت سیرم نمیخواد غذا درست کنی اما من طاقت نیاورم گفتم یه چیز مختصر درست می کنم که این شد .

مادرشوهر : بی اعتنا به حرفهای آرام و آنگونه که آرام گفته عمل می کند

آرام : دستت درد نکنه مادر جون ، خدا خیرت بده ، می دونم هیچی دست پخت مادر نمیشه ، شوهرم همیشه از دستپخت شما تعریف میکنه . اجازه بده کنار دستت بایستم و فوت و فن یاد بگیرم

مادر شوهر غذا را آماده کرده و میاره برای پسرش و ....

آرام دل : کنار شوهرش میشینه و لقمه بر میداره و میگه به به ،خدا وکیلی خوش مزه است ، دستت درد نکنه مادرجون و با شوخی و خنده فضا سازی میکنه و مادر شوهرش رو با شیرین زبانی جذب می کنه

همسر آرام بعد از رفتن مهمانها : قطعاً از این رابطه و این رفتار همسرش اعلام رضایت می کنه و قند توی دلش آب میشه و بیش از پیش جذب همسرش میشه

اینگونه می توان برای همسر جذاب شد نه با جبهه در مقابل خانواده اش یعنی محتوای این الگوی رفتاری این است که در سنگر مادر شوهرت وارد می شدی و همرزم او در محبت و دلسوزی برای پسرش می شدی آنوقت او دیگر سیبل و دشمنی در مقابل نمی دید و یا خودش هم جذب می شود یا اگر آدم بد جنسی هم می بود خلع سلاح شده یا دست به واکنش هایی می زد که به ضرر خودش تمام می شود و شوهرت را به سوی آرام کردن شما و عذر خواهی می کشاند .

کافیه مهارتهای رفتاری را بلد باشی ، از رفتارها و حالاتی که شما را از حوزه معنا دور می کند تا نتوانی از اکسیر توکل و الهامات حاصل از آن بهره بدون آموخته ببری دور کنی .

احساس محوری و بخصوص عصبانیت ناشی از این وابستگی ها ما را از این حوزه دور می کند تا از لطف خدا بهره ببریم ، درست مثل اینکه باران در حال باریدن هست و ما چتر روی سر خود می گیریم ، باران لطف و هدایت خدا پیوسته در حال بارش هست و ما با چتر زود رنجی ، کم تحملی ، وابستگی ، و .... مانع برخورداری از آن می شویم .
    +++++++++++++++++++++++++++

من از شما یادگرفتم که باید در سنگر مادر شوهر بود و در محبت و دلسوزی برای پسرش همرزم شد. این جمله رو بارها و بارها برای خودم تحلیل کردم که چطور میشه با مادر شوهر در یک سنگر بود ولی به گونه ای که اثر این همرزمی در زندگیه خودم و نامزدم خودشو به بهترین شکل نشون بده.

شاید اگه قبل از نامزدی با اینجا آشنایی نداشتم و تاپیک های مهارت های ارتباطی و توصیه های برخی از عزیزان و به ویژه توصیه های عالی شما رو نمی دیدم با روش نادرست رفتار میکردم و نحوه ی ارتباطم ناشیانه بود.

و همینطور بال های صداقت عزیز
    که تاپیک های شما رو هم خودم استفاده میکنم و هم به برخی از مراجعین که احساس میکنم در نحوه ی ارتباطشون در حوزه ی همسری مشکل دارند ، هم معرفی میکنم.

امیدوارم شما دوبانوی عزیز و همچنین دوستانی که مشاوره های خوبشون از عمق جانشون هست و مهارت های شایان و ضروری رو به دیگران می آموزند همیشه در این سایت حضور داشته باشند تا من و دیگر اعضای همدردی بتونیم استفاده کنیم.

سپاسگذارم
    خوشبختی عطری است

که وقتی آن را بر دیگران می پاشی ،

چند قطره از آن بر تو نیز خواهد پاشید ...
    ویرایش توسط (آسمانی آبی) : چهارشنبه 26 فروردین 94 در ساعت 09:44

2. 9 کاربر از پست مفید (آسمانی آبی) تشکرکرده اند .

parsa1400 (چهارشنبه 26 فروردین 94), reihane_b (چهارشنبه 26 فروردین 94), فرشته مهربان (چهارشنبه 26 فروردین 94), واحد (چهارشنبه 26 فروردین 94), نادیا-7777 (چهارشنبه 26 فروردین 94), مدیرهمدردی (چهارشنبه 26 فروردین 94), آرام عشق (شنبه 29 فروردین 94), اقای نجار (چهارشنبه 26 فروردین 94), بالهای صداقت (چهارشنبه 26 فروردین 94)

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)

کلمات کلیدی این موضوع

علاقه مندی ها (Bookmarks)

علاقه مندی ها (Bookmarks)