دوست خوبم حالا خوبه كه براي تو و خانوادت مهم نيست رفتن شوهرت خونه اونا.چون شوهر من هر موقع از من عصباني بشه و قهر كنه از همه خانوادم قهر مي كنه و پدر مادرم هم حساس ميشن به اين موضوع و من واقعا عذاب مي كشم.همونطور كه گفتم و تجربه به من ثابت كرده وقتي شوهرت عصباني شد تو بايد آروم باشي يكي از همكارام ميگه توي اون لحظه بهتره صلوات بفرستي اگه هم مثل من يادت ميره بايد يكجايي يك علامتي بزني تا لاقل اونموقع تو خشمگين نباشي.اگه الان شوهرت زنگ ميزنه و اس ميده و ابراز علاقه مي كنه تو هم ديگه لجبازي نكن ديگه.بخدا به عينه ديدم آدم وقتي يك چيزي رو ناشكري ميكنه همش مي ناله و ميگه چرا اين بلا سرم اومده خداي نكرده خداوند اون نعمتهايي هم كه داده ازش ميگيره ها اونوقت تازه قدر اين لحظه هاي قشنگت رو ميدوني.خب تو ميگي شوهرت از يكماه يك هفنه اينجاست تا دلت ميخواد برو خونه مامانت اينا . بعد ها حسرت اين روزها رو ميخوري ها خود داني.قشنگ بچه ات رو بگير بغلت و برو پياده روي ظهر هم برم خونه مامانت شب هم بيا خونه خودت. مردا دوست ندارن زنشون به يك چيزايي گير بدن پس زياد گير نده چون آخرش ميگه "خوب كار كردم و مي كنم". هرچي اون عصباني بشه تو كوتاه بيا و جوابش رو نده وقتي آرومه با سياست حرفات و خواسته هات روبگو.موفق باشي و شاد البته معذرت مي خوام رشته تحصيلي من فني هست و من جسارت داشتم دخالت كنم شما ماشالله استاد مايين

علاقه مندی ها (Bookmarks)