سلام سحر خانوم خوبی؟
می شه یکم در مورد رابطش با خونوادش بگی؟ شوهرت رفته به داداشش گفته که شما از خونه رفتی و نگفته که خودش بیرونت کرده ! این یعنی زیرآب زنی ، زیرآب همسرو پیش خونواده زدن زیاد جالب نیست. اینجوری باید همیشه مشکلات زندگی شما رو بقیه حل کنن. همیشه باید بقیه بیان و نظر بدن . می دونم خیلی وقتا آدم خودش قادر به حل مشکلات نیست . من خودم 30 سالمه اما مجردم و مطمئنا خیلی از مهارتای زندگی رو ( مخصوصا زندگی مشترک ) بلد نیستم و نیاز به مشاوره دارم اما همیشه طرز فکرم این بوده که مشکلات رو باید با حرف زدن و شفاف کردن قضیه حل کرد . تو این مورد هم اولین چیزی که به ذهن می رسه اینه که شما به بردار شوهرت ( که نقش مهمی در حال حاضر توی زندگی مشترک شما و همسرت داره ) زنگ بزنی و بگی که قضیه چی بوده ، منظورم این نیست که شما هم مث شوهرت زیر آب بزنی ، منظورم اینکه شفاف سازی کنی قضیه رو برای خونواده طرف تا بفهمن مشکل از تو نبوده . اونا برای اینکه قضاوت درستی داشته باشن باید حرف تو رو هم بشنون و فقط یک طرفه به قاضی نرن. باز اگه فک می کنی که با تماس با داداشش مشکل بزرگتر می شه ، شاید بهتر باشه به خودش پیام بدی و بگی که این تو نبودی که از خونه رفتی بیرون ، اون بوده که تو رو مجبور کرده !
می دونی ، قهر کردن بعضی وقتا فایده داره بعضی وقتا هم نداره ! اگه می بینی نداره توی این مورد و فقط زمان داره بی خودی می گذره ، بهش پیام بده . بگو که دوستش داری و می خای مشکل رو حل کنی ( و فقط به خاطر علاقه ای که داری بهش ، پیام دادی نه اینکه بخای مثلا غرورت رو خورد کنی )...
در کل هم یه نگاهی به زندگیت بنداز و ببین با این قضیه کارش می خای چه کنی ! مشکل بیش فعالیش چطور باید حل بشه !
وقتی بار اقتصادی خونواده گردن خانوم خونه بیافته خیلی تحملش سخته . حالت ایده آل اینکه دو نفری تو این زمینه به هم کمک کنید ولی یه نفری اونم برای خانوم خونه واقعا به نظرم باعث پیری زودرس می شه فقط .
باز اگه نکته ای هست که به نظرت باید بگی تا بهتر بتونیم همفکری کنیم بگو جانم .

علاقه مندی ها (Bookmarks)