دوست خوبم بهش شخصیت بدید همون کاری که دوستاش کردند تا به طرفشون جذب بشه . دوستان شخص تاثیر خیلی زیادی روی افکار و اعمالش دارند و از اول باید مراقب میبودید تا ببینید با چه کسانی نشست و برخاست داره . ما نمیتونیم تمام جامعه رو درست و اصلاح کنیم یا مطابق خواسته خودمون بکنیم ولی میتونیم خودمون یا بچه هامون رو از اول طوری با بیاریم که اسیب کمتری ببینند . مثل واکسینه کردن در مقابل بیماری که ممکنه رواج داشته باشه .
چند وقت پیش توی دبیرستان پسرم مدیرشون اجازه داده بود که بچه ها برای مناسبتی برای خودشون جشن بگیرندو شیرینی و میوه و ساندویجی گرفته بودند و شادی میکردند . هنوز مراسمشون تمام نشده بود و مدرسه تعطیل نشده بود که دیدم پسرم اومد خونه . خیلی سین جیمش کردم که چرا زود اومدی ؟ جوابی نداد و گفت دیگه حوصله نداشتم و زدم بیرون و اومدم خونه . من هم دیگه زیاد گیر ندادم . بعدها خودش گفت که اونروز متوجه شدم که بچه ها مشروب اوردند و تا خواستند در بیارند من زدم بیرون . البته پسرم فکر میکرد اگر این موضوع رو به من بگه مورد توبیخ قرار میگیره . ولی من بهش گفتم که به وجودش افتخار میکنم .
خواهر شما هم شاید در همچین موقعیتی قرار گرفته و نتونسته کاری بکنه . به نظر من بچه هایی که در خانواده های مذهبی رشد میکنند . ( منظورم مذهبی به معنای واقعی هست . نه معنای ظاهری که امروزه بیشتر معمول شده ) در مقابل این قبیل کارها واکسینه شده اند . ولی باز باید مراقب دوستان ایشون باشید .
خیلی متاسف میشم بعضی مواقع مادر محجه ای رو میبینم که در کنار خودش دختر کاملا بی حجابی رو همراهی میکنه . دختری که به این شکل رشد میکنه دیگه در مراحل بعدی به حرف مادر گوش میده ؟
یه درخت رو موقعی که هنوز نهال و انعطاف پذیره باید راست و درست پرورش بدیم . وقتی که بزرگ و تنومند شد دیگه نمیشه کاریش کرد .

علاقه مندی ها (Bookmarks)