ببین اقای تنهای ۹۳من نمیدونم حرفایی که اینجا میگم چقدرش حتی ارزش خوندن داره اما واقعا میخوام مشکلتون حل شه منم مثل شما مطمینم پشیمون میشه اما شما واقعا زیادی داریدکوتاه میاید چیزی که من فکرمیکنم اینه بزاریدسرش به سنگ بخوره دیگه صبرومدارا بسه اگه خواهرشون میگن صبرکنن چون میدونن خواهرشون پشیمون میشه ونمیخوان یروز عذابی بکشه اما به نظرم تنبیه چیز خیلی خوبیه هرچیزی حدی داره درسته حرمت هاداره شکسته میشه فرض کنیم مشکل شموخانومتونم رفع ورجوع شدشما بعدا چشمتون به این بردارخانومتون بیفته توی دلتون نمیادچرا زنم ازم طرفداری نکرد؟شما خیلی شلین واقتدارندارین اون بدش میادازمردی که میزاره یکی بهش توهین کنه وهیچی نگه برادرخانومتون کوچیک تربودن وحق اینونداشتن ویا خانومتون بدجور ازتون بریده که هیچی نگفته یا واقعا بچست ونتیجه اعمالشونمیسنجه شما به قدرکافی اقدام کردیدمردبدون عزت نفس جذابیتی نداره این حرفا روتحمل میکنید چرا چون دوسش دارین؟دلیل خوبی نیست چون اگر برگرده گوشه دلتون میمونه شما نه دزدی کردیدنه هیزی والا ما بقیه تاپیک های سایت میخونیم از کتک وهزارجورخیانت دلمون ریش میشه میخواید گوش کنیدیا نه خانومتون بایدسرش به سنگ بخوره بایدغرورش بشکنه به تلافی غروری که ازشما شکست زندگی یه قرارداددوطرفست نه اینکه من جون میکنم توسوارم شو شما به اندازه کافی صبرکردید حتی ببشترازحدش من به طلاق فکرنمیکنم واینا حرفه فقط شما بعدش پشیمون نمیشیدچون تلاشتون روکردید شایداصلا به طلاق نرسه وخانومتون توی مسیرطلاق پشیمون شه این بت باید بشکنه شماهم نشون بدیدته خط رسیدید ودیگه نمیتونیدتحملش کنید شما کاربدی نکردیدکه انقدرمسلتزم توهین باشید طلاق بدیدتا پشیمون شه هم خودش هم برادرش درسته الان فکرمیکنیدمن چقدربچم وچقدر همچی لج لجبازی وساده میبینم ولی زندگی همینه یه جمله هست که میگه رهاش کن اگه برگشت دوست داره واگه نه خوب شدرهاش کردی دوسش دارین باشه بسه توی دلتون بمونه به اندازه بروزش دادین اگرپشیمون شد برگشت شما میتونید حق تمام این بیحرمتی هاروبگیرین واگرنه یعنی این نخواستن ها حرف دلش بوده والان خوشبخت ترشده زندگی باخواهش التماس نمیشه چه تضمینی هست دوروزبایه مشکل نگه اها من طلاق میخواستم راحت شم تونزاشتی توبدبختی نگهم داشتی یا خدای نکرده فشارعصبی روشون مشکلات سختی بزاره یا بچه دارشدین هی بگن بابات منوتو زندگی حروم کردجوونیم روبرد الان اگه حل شه هن حتی اگه برگرده بازهی باید شما کوتا بیای تا همیشه امشب باهاش صحبت کنیدویهو کاملا یهویی بگید قبول طلاقت میدم ببینید عکس العملش چی میشه

علاقه مندی ها (Bookmarks)