من دلم برای غرور شما میسوزه شما حرفای من رو بخونید اما خیلی جدی نگیرین شاید چون قبول دارم احساسی نظر میدم من باسحرناز جون کامل موافقم وقبول دارم که داره ساپورت میشه حتما اینده ی طلایی براش ساختن ومن هرگز نگفتم پای نفرسومی هست وخانومتون داره خیانت میکنه نه دوستان اشتباه نکنن فقط میگم کسایی که پشتشن دارن به مردای بهترترقیبش میکنن وعده ازدواج های موفق تربهش میدن وخانومتون تحت تاثیر قرارگرفته شما میگید خانواده همسرتون راضی به طلاق نیستن خب این طبیعیه اونا عقل دارن ومیدونن اینده دخترشون تباه میشه این وسط به شما فکرنمیکنن ومیخوان همیشه شمااماده باشی وطلاقش ندی تا ضربه روحی نخوره اما رفتارشون اصلا نشون نمیده که دارن تلاش میکنن من اگه میگم طلاقش بدیدتا پشیمون شه چون حس میکنم باید سرش به سنگ بخوره تا این قضیه برای یه عمرتضمین بشه وخانوادش بفهمن شما اونقدر ضعیف نیستین که بزارین دخترشون وخوداونها هرکاری بکنن اونها نمیزارن طلاقش بدیدچون خوشبختی دخترشون رومیخوان وبراشون مهم نیست غرورشما داره له میشه (جاتون بودم طلاقش میدادم تا حداقل داداش پشیمونی خواهرش رو ببینه وبفهمه کارخواهرش اشتباهه نه شما البته واقعا ازحرص دارم میگم)فعلا یمدت اینطوری ادامه بدید امید خدا حل شه به نظرم دوسه روز دوری حلش میکنه ها شما که همه راه هارورفتید اینم برید ضرری نداره بیشترازاینکه ازهم دورتر نمیشید اگه میتونید چندروز برید شمال تویه فضای اروم بشینید قشنگ فکرکنید خانومتون هم تنها بمونن نه اینکه برن پیش خانوادشون واینا نه تنها باشنودلتنگ بشن فکرکنن راجب زندگیشون یا راه دیگه باهم بریدشمال یه ویلا بگیرید اما جداازهم این چندروزو بگذرونید به نظرم این بهتره کامل جدا ازوسایل ارتباطی واینا تااگه خانومتون ازسمت کسی تحریک میشه رفع بشه میدونم میگیدخانومم نمیاد بهش بگیدبیاد واین اخرین خواستتونه واگه نیاد هرگز طلاقش نمیدین وزندگی بدی براش میسازین سعی کنین راضیش کنین