با سلام و خدا قوت خدمت دوستان گرامی،در رابطه با عقد باید بگم عقد دائم نیست و عقد موقت باید ثبت بشه (در دفتر خانه نه در محضر)و اونا برای گرفتن شناسنامه باید صیغه نامه داشته باشن . سحر جان من به جز این یک مورد هیچ نوع موردی از همسرم (اعم از چشم چرانی یا دختر بازی و ..........)رو ندیدم.واحد جان منم به این مساله فکر کردم که شناسنامه به نام من بشه اما نمیدونم چه مراحل قانونی داره . چون فکر میکنم زنه دیر یا زود بچه رو به شوهرم بده اون الان چون میبینه شوهرم خیلی نگران بچه هست میگه بچه رو نمیدم .
رهدخت جان واقعا تو این جریان بیشتر از همه من به کمک و دلسوزی و راهنماییی نیاز دارم یکی ،دو روز دیگه میرم با یه وکیل صحبت میکنم .حرفای شما عزیزان روم خیلی تاثیر گذاره به من بگید چطور میتونم احساسی برخورد نکنم از اینکه دلم به حال شوهرم میسوزه از خودم متنفر میشم از اونطرف هم کلا من ادم رئوف و باگذشتی هستم و زود کوتاه میام .خیلی دلم میخواد حداقل تو این مدت شوهرم رو از همراهی خودم محروم کنم (منظورم اینه وظایف همسری رو انجام بدم اما در رابطه با مشکلش هیچ دخالتی نداشته باشم )وای حس مکنم همسرم مثل یک بچه ناخواسته به من تحمیل شده و مجبور به بزرگ کردن و تربیت کردنش هستم .

علاقه مندی ها (Bookmarks)