سلام نادیا جان..این چند وقت که چیزی ننوشتم فقط داشتم فکر میکردم که واقعا میتونم کنار این اخلاق زندگی کنم یانه؟
بعد رفتم سراغ روزای اول عقدمون که بحثامون کمتر بود دیدم اون موقع انقدر نسبت به من سرد و بی عاطفه نبود تنش های زیاد بینمون این هارو بیشتر کرده..
اشتباه بزرگ من این بد نتونستم خصوصیات نامزدم رو درک کنم و تماما خود محور پیش رفتم و فقط به خودم فکر کردم که باید خواسته های من در نظر گرفته بشه و فقط حرف من.طاقت شنیدن حرف نه رو نداشتم..تو این مدت ای کاش های زیادی گفتم .کاش تو اون زمانی که میرفت پیش دوستاش کنترلش نمیکردم. کاش کمتر بهش گیر میدادم.کاش اجازه میدادم خودش رو نشون بده نه مجبورش کنم بشه اونی که من میخوام وکاش های زیاد..................
این ها اتفاق افتاده و من کاری نمیتونم بکنم جز جبران.جبران در صورتی میشه که نامزدم برگرده پیشم
بعد فکر کردنم بهش زنگ زدم و اشتباهام رو بهش گفتم :گفتم که قبول دارم من یک سرس اشتباهات کردم و میخوام ب کمک تو جبران کنم کنارم باش تا رفتارام رو درست کنم بهش گفتم محبت کن بهم هوامو داشته باش دوسم داشته باش گفت :نه .من این کارارو نمیتونم بکنم تو فقط اشتباه کردی پس تو باید خودتو درست کنی من خوبم هیچ رفتاریم مشکل نداره من توانایی محبت کردن و از این حرفارو ندارم ....قبول نداره ما دوتامون روحیات همو نفهمیدیم دوتامون پایا پای اشتباه کردیم الانم دوتامون باید درست کنیم...
قهرمون ب دو ماه کشیده شده همه فامیلا فهمیدن و تیکه پرونی میکنن..منم اصا اعصابشو ندارم....
قهرمون طولانی شده و نگرانم..من نمیخوام نامزدم رو از دست بدم دوسش دارم .
کمکم کنین تا با چ حرفایی و کارایی بتونم بر گردونمش .
دلتنگشم
راهکار بهم بدین