- به روانپزشکت زنگ بزن بگو. خلاصه هم بگو.
- یک روانکاو یا روانشناس خوب هم پیدا کن این وقتا که ناراحتی بری پیشش با اون صحبت کنی راه حلی داشت بهت بگه.
- وقتی اعصابت خورد میشه برای همکاری با روانپزشک و روانشناس (در واقع برای بهبود خودت) روی کارایی تمرکز کن که به شخص خودت مربوطه و سالمه تا سرگرم شی.
مثلا قران بخون. ورزش کن. یه مهارت هنری یادبگیر از اینترنت می تونی اموزش هاش رو دانلود کنی.
(اینکه کتک کاری کردی پیدا کردن یه رابطه یه چیزیه که فقط متمرکز به خودت نیست. بین خودت و یه نفر دیگه است. کارایی کن در مواقع ناارامی که ارام شی. نه اینکه بدتر. )
- توصیه های فرشته مهربون رو بخون.
- یادت باشه. تو فقط نسبت به خودت و بچه ات مسوولی. بیخودی دنبال بابات و این و اون ندو فکر نکن مسوولیتی داری نسبت به اونا. روی بهبود خودت تمرکز کن. و انقدر خوب و قوی شو که بچه ات هم حالش خوب بشه. مسولیت تو نسبت به خودت و فرزندنت هست.
موفق باشی
http://www.hamdardi.net/thread-21157.html
فرشته مهربان:
... هر حرفی برزبـان نمی رانـد ( پاگیزگی کلام ) ، هر چیزی نمی بیند (پاکیزگی نگاه) ،
هرجایی نمی رود ( پاگیزگی قدم ) و دستش به هرکاری نمی رود ( پاکیزگی اقـدام ) ، و هر فکـر و خیـالی از سر
نمی گـذراند ( پاکیزگی ذهن و خیال ) ، و در کل پاکیزگی در افـکار و گفتار و کـردار ، یعنـی پاکیزگی رفتار دارد . و
در یک کلام ادب حضور پیدا می کند . و چنین نفسی ، عزیز می شود ، یعنی نفود ناپذیر از آلودگی ها می شود ...
همراه با داروها و مشاوره ها این روزه ی رفتاری هم تلاش کن بگیری. به نظرم میاد بتونه واست کمک کننده باشه![]()









علاقه مندی ها (Bookmarks)