سلام دوستان. توی این مدت که نبودم اتفاقات زیادی برام افتاد. بعد از صحبت های شما دوتایی رفتیم مشاوره ازدواج. دو جلسه حضوری و یک سری تست. در نهایت مشاوره بهم گفت دست نگهدارم فعلا و بیشتر بشناسمش . چون مسائلی که بیان شد مشاور رو هم سردرگم کرد و گفت نباید زود اقدام به ازدواج کنم و رفت و امد ها بیشتر بشه.
با توجه به مسائلی که از اون اقا دیده بودم و مطمئن بودم ایشون واقعا بهم علاقه نداره و هربار حرف جدایی میاد کلی حرفای زشت و بد بهم میزنه ... بهش گفتم متاسفانه ما به درد هم نمیخوریم. این بار حرفای خیلی وحشتناک رکیکی بهم زد و بعدم تهدیدم کرد و بهم گفت امیدواره که بدبخت بشم و یه مردی گیرم بیاد که اذیتم کنه و کلی حرفای زننده که واقعا شوک شده بودم. یک کلمه هم جواب ایشون رو ندادم و در همون حین که داشت هی اون حرفارو بهم از پیغام میفرستادو الکی عکس گریه و ناراحتی میذاشت یهو یه پیام اشتباهی هم بهم داد. یعنی در حالی که اونارو به من مینوشت داشت با یه نفر دیگه ام چت میکرد. نوشته بود سلام برسون و یه شکلک خنده.
منم هیچی نگفتم. بلاکش کردم.
بعد از اونم تو محل کار دیدمش که با خانم ها گرم میگیره و نزدیکشون میشینه و از این کارای زننده.
دوستان من حالم خیلی بده. زیاد بهش فکر میکنم. لطفا راهنماییم کنید چجوری به ارامش برگردم
وقتی میبینمش باورم نمیشه اون اینکارارو انجام داد باهام. اخه خیلی ادم خوبی به نظر میومد. هنوزم یادش میوفتم میزنم زیر گریه. من هرروز میبینمش اونجا. تا میبینمش حالم دگرگون میشه.باورم نمیشد همچین ادمی باشه. از یه طرف همه میگن خوب شد که خودشو نشون داد. از طرفی دارم هرروز غصه میخورم

علاقه مندی ها (Bookmarks)