سلام
خیلی خواهش می کنم خوبی از خودتون هست، امیدوارم همیشه قلبتون همیشه همین قدر رقیق زلال بمونه بلکه با حفظ همین دغدغه ها و تلاش و توکل و توسل بر عمق و شفافیت اونها اضافه بشه.
حس من از شما این هست که شما توی اوایل جوونی هستید مثلاً 20 تا 22 و این شفافیت و عزم و دغدغه رو خیلی باید قدرش رو بدونید چون سرمایه ای هست که اگر حفظ اش نکنید 10 سال دیگه براتون این قدر پررنگ نیست.
این حرف رو خیلی جدی دارم میزنم ها ، یعنی خدا اون نظری رو که الآن به قلبتون کرده به خاطر شرایط جوونی تون اگر برای حفظش کوشا نباشید نمی گم ده سال دیگه نیست ولی با چنین حساسیت و عمقی نیست .
البته این که از تایید دیگران خوشحال بشید مخصوصاً الآن و توی این سن طبیعی هست و عیب هم نمی شه گفت هست ،بیشتر وابستگی شدید به این موضوع که همش چشم مون دنبال تایید آدم های دور و اطراف مون باشه آهسته آهسته ما رو از مقصد دور می کنه.
ولی به طور کلی بگم اون چیزی که این حالت رو تداوم میده البته اگر من توی سن شما بودم و میخواستم این توفیقم رو که الآن خیلی کم شده از دست ندم یه سری کار هایی رو بیشتر دقت میکردم:
-نماز با توجه و سر وقت
-مناجات و راز و نیاز با خدا در طول شبانه روز(با خدا خیلی حرف بزنید و اون رو محرم رازها و درد هاتون کنین ، با حفظ شأن خدایی خدا ولی با خدا رفیق شید ، یواش یواش یه سری از مناجات ها و دعاها از معصومین که حرف قلبتون نسبت به خداست رو برای خودتون انتخاب کنید و روی اونها مداومت داشته باشید ،این مداومت خیلی کارساز هست ولی همیشه این حس رو داشته باشید در مناجات هاتون که واقعاً دارید با خدا حرف می زنید،اصلاً مناجات یعنی حرف درگوشی برید با خدا اون حرف های مگوتون رو بزنید-یه نیم ساعتی یه بار سرتون رو بکنید بالا به خدا بگید خدا حواست بهم هست ،می دونم که هست بهم کمک کن منم حواسم از تو پرت نشه ، میخواید بخوابید یه وضو بگیرید و یه شب بخیر هم به خدا بگید.... به هر طریقی اگر بتونید یاد خدا رو وسط بکشید توفیقات بزرگی به وقتش نصیب تون میشه - خوش به حال شما و هر کی این جوری هست)
-ان شاء الله انس تون رو با قرآن هم بیشتر کنید
- از تنبلی و بی نظمی هم به شدت پرهیز کنید که من خودم بدجور گرفتار عواقب بعضی از همین موارد هستم ،البته دارم تلاشم رو برای رفع عقب موندگی ها می کنم ولی شما به حرف حضرت علی(ع) گوش بدید و کار امروز رو به فردا نندازید ،چون هم فرصت هاتون رو از دست می دید و دچار غم می شید و هم فراغت ذهن و قلب تون از بین میره و همش دیگه متوجه رفع اون عقب موندگی ها می شید .
موفق باشید.
التماس دعا.





پاسخ با نقل قول
. راستی زلال احکامو خوب اومدید!

علاقه مندی ها (Bookmarks)