شاد گرامی افرادی که در درون خودشون احساس گناه و عذاب وجدان می کنند(ماند همسر شما) برای خارج شدن از زیر این فشار سعی در بدخلقی و... می کنند. شما بی گناه و غیر مقصر بودید. سعی کنید بهش فرصت بدید. باور کنید زندگی خوبی رو می تونید تجربه کنید. اون از حرفهاش احتمال زیاد منظوری نداره. رفتارش مانند متهمیه که جرمش به اثبات رسونده شده براش. برای اینکه از این اتهامی که لااقل در درونش خودش برای خودش متصوره فرار کنه شروع به داد و فریاد و جسارت می کنه. شما این طور موارد نباید به این فکر کنید که اون واقعا داره شما رو متهم می کنه. اون به نوعی داره برای خودش راهی رو برای خارج شدن از زیر فشار به وجود میاره.
آروم باشید و مهربون.سعی نکنید همه چیز در درون شما یک مرتبه به روز اولش برسه( منظورم از بابت بی اعتمادی و احساسات منفی که با توجه به تصور بودن اون در گذشته با دخترهای دیگه بهتون دست داده). به خودتون فرصت بدید. ببینید اون همه چیز رو هم با اونها تجربه نکرده. نمی دونم این رو بد بدونید یا خوب . ولی خوب روابط جنسی قبل از ازدواج اون بسیار بسیار کمتر از رابطه اون با شما از احساس و عاطفه بهره مند بوده. این رو من خیلی خوب می دونم براش شما. این خیلی خوبه که اون لحظه ای که دست شما رو می گیره با نهایت احساسش این کار رو بکنه. اون این کار رو برای بقیه دخترهایی که بوده با این احساس انجام نمی داده.
. می دونم براتون سخته اون هم در این شرایط. ولی همون طور که خودتون فرمودید شما دوران پرتنش قبلی رو به دوران نسبتا آروم فعلی تبدیل کردید. نمی دونم چرا. ولی به شکل عجیبی برام روشنه که شما قابلیت داشتن زندگی بسیار خوبی رو دارید. برای شما-همسرتون و زندگی دونفره شما که با توجه به هوش بالا و نگاه نسبتا منطقی شما می تونه بسیار زیبا باشه آروزی بهترینها رو دارم. من متاسفانه به دلیل شرایط روحی نامناسبم دیگه نمی تونم به این سایت بیام. پویا باشید.
"برای تو و خویش چشمانی آرزو می کنم که چراغ ها و نشانه ها را در ظلمات ببیند.گوشی که صداها و شناسه ها را در بیهوشی مان بشنود برای تو و خویش روحی که این همه را در خود گیرد و بپذیرد و زبانی که در صداقت خود ما را از خاموشی خویش بیرون کشد و بگذارد از آن چیزها که در بندمان کشیده است سخن بگوییم ."

علاقه مندی ها (Bookmarks)