سلام .
شما انگار خانواده همسر منو میشناسین.واقعا همونجوری ک میگین هستش خونواده خودمم همین نظرو دارن یعنی رفتم پیش مشاوره امروز مشاورهم همین نظرو داشت.یعنی اینا یکیرو میخوان هر چی بگن گوش کنه.اگه گوش نده دعوا ببندازن تا طرف سرش گرم باشه به خودش اینا به خواسته خودشون برسن.خیلی ممنونم امیر اقا شما انگار استادین این زمینه.
نه دنبال محبوب بودن نیستم.من فقط زندگیمو نمیخواستم اشفته بشه.و خودمم میدونستم زیادی
محبت میکنم بهش.ولی میگفتم زنمه دیگه.اشکال نداره هر چی میخواست میگرفتم براش.اخر شد سرم.نه اونجوری نیستم دوست داشته با شم همرو راضی نگه داشته باشم.
خب نمیگم ک پا میشم برم بهش بگم برو مامانت طلاقتو بگیره .اگه مامانش زنگ زد ب مامانش میگم.
این ک میگین به یک باره عوض نشم.یعنی چی؟!مطمینم خودشون زنگ میزنن.میخوام دیگه یکم بمونن و بگم ک هر صلاحتونه بکنین.
من روز تعطیلم به خونوادم گفتم بریم سفر 3 روزه .میگن نه.نریم.بعدا میفحمن.میگن خودشون عین خیالشون نیست دارن میرن خوشگذرونی.ناراحت میش.ن
حالا به نظر شما اگه زنگ زدن.نگم ک به حرف مامانت عمل کن.دیگه واسم نیست طلاق گرفتنش.چون دل منم شکستن.حداقل بنشونم سر جاشون
- - - Updated - - -
نه از اون نیست ک فک کنن اگه دخترشون نباشه من میمیرم.امروز ک رفتم پیش دکتر گفت ک اونا از ترسشون اون حرفو زدن.اونا خودشون پا پیش میذارن ک پس نیوفتن.مثل اینه ک دو نفر دعوا میکنن یکی به اون یکی میگه ک چاقو رو در میارم میزنمت ها.ولی اونی ک میخواد با چاقو بزنه در میاره میزنه
دیگه چاقو چاقو نمیکنه
امیر اقا راستش من خودم درسته مکانیک جامدات خوندم. ولی کتابهای روانشناسی زیادی خوندم.
اینجوری همنیستم ک بترسم یا نخوام یکی از من ناراضی باشه.فقط و فقط به خاطر اینکه زندگیمو دوست داشتم خوبی میکرده.یعنی هیچ وقت به طلاق فک نمیکردم.ولی اینا منو عوض کردن.کاری کردن ک مثل غریبه ها باهاشون رفتار کنم.
و اونی کگفتین به پدرشون بگم کحرف شما درست نبوده .گفتم.برگشته گفته اقا رضا فعلا خونه منه تو نباید تو خونه من صداتو میبردی بالا.

واقعا همونجوری ک میگین هستش خونواده خودمم همین نظرو دارن یعنی رفتم پیش مشاوره امروز مشاورهم همین نظرو داشت.یعنی اینا یکیرو میخوان هر چی بگن گوش کنه.اگه گوش نده دعوا ببندازن تا طرف سرش گرم باشه به خودش اینا به خواسته خودشون برسن.خیلی ممنونم امیر اقا شما انگار استادین این زمینه.
ن

علاقه مندی ها (Bookmarks)