نقل قول نوشته اصلی توسط بی نهایت نمایش پست ها
ادامه تحصیل و پیدا کردن یک کار ایده آل فوق العاده هست اما فراموش نکنید شما یک زن هستید و اگر قصد تشکیل خانواده دارید بعد از ورود به زندگی متاهلی شاید دیگه کارتون و تحصیلاتتون و درآمدتون دیگه ااولویت های زندگی تون نخواهند بود.

مهم تر از اون ایفای نقش همسری و پس از اون یک مادره. و حفظ امنیت وآرامش خانه.

اصلا قصد ندارم بگم یک زن با موفقیت های چشم گیر در حیطه کاری و تحصیلی با یک زنی موفق در ایفای نقش همسری و مادری در تضاده.

می خوام بگم اهداف بلند مدت زندگی ات را محدود به کار و تحصیل نکن.

زندگی در جریانه همراه جریان زندگی شو و از زمان بهترین استفاده ها را ببر.
منم تصمیمم همینه بی نهایت جان...ایشا... امسال قراره عروس شم...راستش خونواده ای که قراره واردشون بشم همه خانماشون سرکارن...یعنی این اقا مادرش خاله هاش ...همه و همه سرکارن و این مسیله کار برای اونام خیلی مهمه متاسفانه:(

میگم به نظرت خوبه بعد از ازدواجم به جا اینکه صبح تا بعدازظهر بیکار بمونمو منتظرم شوهرم باشم...بشینم و از اول شروع کنم..؟
اونوقت اگه جاییم بعدا استخدام شدم انصراف تحصیلی بدم...؟

دایی بزرگ من 25سالش بود پزشکی قبول شد..قبلش یجای دیگه کار میکرد..اما انصراف دادو رفت دنبال درس...یه راهی بود که میشه گفت ایشون باز کردن برای ادامه تحصیل باقی برادرا و الانم بچه هاشون که همه پزشکن...
با خودم میگم اگه منم بتونم تو تحصیلو کارم موفق باشم حتما الگوی بهتری میتونم برای بچه هام باشم...

بی نهایت جان با این تفاسیر به نظرت ارشد قبول شدم نرم؟اخه اگه کار باشه با همین لیسانسم میشه...مگه نه؟