من احساستو درک میکنم خیلی خوب میشد اگه پدرت معتاد نبود اگه سالم بود اگه سطح فرهنگی دو خانواده خوب ومثل هم بود.
اما شرایط قبل از تو موجود بوده.متاسفانه دیدگاه منفی ای که به مساله داری ریشه دار هست و این باعث میشه خودت دیگران رو به اون سمت که دوست نداری سوق بدی.
یکی از کارهای اشتباه احتمالی اینه که یه وقت دست پیش بگیری وشروع به تحقیر خانوادش کنی و دنبال آتو وطعنه کنایه باشی
او نگاه دیدگاه تو به خانوادت میکنه حتی دوستات.من نمیگم تغییر نگرشت به خانوادت همه چیز رو آرمانی خواهد کرد باعث میشه تا حد خوبی شرایط بهتر بشه
پدر تو هیج آزاری به خانواده اونا نرسونده باعث نشده دامادش هم به سمت اعتیاد بره
مادرت اگه روستایی وکم سواد هست عوضش مثل بعضی با سوادها با پنبه سر کسی رو نبریده شاید باورت نشه گاهی من فکر میکنم بعضی بیسواد ها بسیار سالم تر از طبقه باسواد هستند هنر گوش کردن در اونها ستودنیه
نگاه کلیشه ای به زندگی گمراه کنندست این نوع نگاه یه جاهایی باعث آسیب و تغییر سرنوشت افراد کم اطلاع شده
خلاصه همه چی بستگی به خودت داره
تو در بهترین حالت میتونی پدرت رو به سمت ترک اعتیاد توصیه یا هدایت کنی اونم نه به نیت اینکه به خودت طعنه ای زده نشه که به نیت انسان دوستی و خیر خواهانه
اگه به این نقطه رسیدی حتی اگه اونو به زبون نیاوردی یا به زبون آوردی و حتی پدرت گوش نکرد،تو موفق شدی نگرش واحساس خودت رو تغییر بدی
میتونی توی نت بعضی مقاله ها وحرفها ودست نوشته های معتادان گمنام وانجمن معتادان گمنام رو نگاه کنی مطمینن در دیدگاهت موثر خواهد بود
ای بامن وپنهان چودل ،از دل سلامت میکنم.
علاقه مندی ها (Bookmarks)