سلام و عرض ادب.
بله همین ناراحتی هایی که کشیدید خیلی رو روحیات امروز شما تاثیر داره و تا زمانی که جلوش رو نگیرید و نخواید که اونها رو بندازید تو سطل آشغال تا آخر عمر شما رو از داشتن زندگی
شاد و معمولی دور میکنه چون شما این ناراحتی ها رو تو گذشته کشیدید و تموم شده و رفته ولی اونقدر عمیق درگیرش شدین که هنوزم ادامه داره و گویی انگار هر روز داره رخ میده. علت
وجود مطالعاتی مثل روانشناسی همینه. مگه ما چند سال زنده ایم که همش به خاطر مشکلات گذشته امون در عذاب باشیم؟
نخیر از حلقه ی آدما دور نیستید. فقط اطلاعاتتون در مورد آدما و دلایل رفتاراشون کمه.
خواهر خوب من الان در سال 2015 هستیم سال 1916 یه نفر در مورد مشکلات شما تحقیق کرده و غریب به 100 سال ویژگی های رفتاری آدمایی مثل شما داره بررسی میشه تا زندگیشون
بهبود پیدا کنه و مشکلاتشون به عنوان واقعیت پذیرفته شده نه عجیب و غریب بودن یه انسان و یا حتی انسان نبودن و .... تعداد زیادی آدم تو دنیا هست که احساسات شما رو داره. پس تنها
نیستید و از حلقه ی آدما جدا نیستید. بلکه شما آدمی هستید مثل تک تک آدمای دنیا که مشکل دارن. قرار نیست که ما مقابل خودمون وایسیم و بگیم نه من از همه کمترم یا من عادی
نیستم. همه ی ما انسان هستیم و مشکل مال انسانه . اما اینکه یاد بگیریم چه جور جلوی مشکلات وایسیم هست که برتری یه آدم رو نسبت به آدم دیگه میرسونه. اینکه من نوعی اون
خلاهای شخصیتیم رو بشناسم مهمه. خلا های شخصیتی باعث میشن که ما گرفتار بشیم.
مثلا شما خودت رو دوست نداری و به خاطر خواهر زاده ات داره جونت درمیاد. میگی خودم فلج میشم اما نمیری سراغ درمان ولی اینکه خواهر زاده تون هنوز مریض نشده شما به مرز مرگ
میرسید رو به هر روانشناس حتی بیسواد!!! هم بگید میفهمه چرا این طور هستید و مشکلات شما اصلا ریشه در کجا داره. من روانشناس نیستم ولی با مطالعه ی دو تا کتاب کاملا
میفهمم حداقل این مشکلت ناشی از چیه. چرا؟ چون شما یه اصول مشخص برا رفتارت داری جوری که میشه حتی رفتارات رو تو فلان موقعیت پیش بینی کرد. شما ازدواج نمیکنی نه به
دلیلی که احساس نداری بلکه شما اجازه ی ازدواج رو به خودت نمیدی صرفا برای اینکه ازدواج رو چیزی به عنوان تهدید بقای خودت میبینی و چیزی مساوی مرگ حتی اگه الان متوجه نباشید
ولی تو ضمیر ناخودآگاهتون چنین اطلاعاتی ثبت شده و این اثبات کاملا علمی داره البته از یک نگاه خاص روانشناسی اما برای مثلا کس دیگه ای ازدواج به معنای ادامه ی حیاته بنابراین برای
ازدواج سر و دست میشکنه.حرفاتون کاملا منطقیه و قابل اثبات و رفتاراتون قابل پیش بینیه و اگه چنین نباشید باید تعجب کرد مثل ریاضیات که 2 در دو جوابش 4 میشه، در روانشناسی هم
اثبات شده کسی که تو کودکی فلان مشکل رو داشته دقیقا تو بزرگسالی تو فلان موقعیت چیکار میکنه. خدا رو شکر درقرنی هستیم که سالهاست که دنیا گیر کردن های روحی رو
میفهمه و هر کسی بیمار نیست بلکه محدود شدگی های ذهنی و گیر کردن ها به خاطر ناراحتی های پیش اومده بر اثر اتفاقات هر چند ساده کاملا پذیرفته شده است که وجود داره پس به
نظرم کسی حق نداره خودش و زندگیش رو در عذاب بگذرونه .
راه حل های بسیار زیادی برای حل تک تک مشکلات شما هست که با پیگیری خودتون میتونید حلشون کنید. البته در کنار مطالعات شخصی رفتن پیش روانشناس خوب رو بهتون توصیه
میکنم.
مدتی طول میکشه که روند زندگیتون بهبود پیدا کنه ولی لطفا اقدام کنید. اگه تو این مسیر نیاز به دارو بود حتما مصرف کنید و نترسید چون زندگی بهتری براتون به ارمغان میاره.
موفق باشید.

علاقه مندی ها (Bookmarks)