سلام بانوی مهرم دلم میخواس حرفای دلموبهت بگم که توخیلیم خوشبختی
میدونی چرا؟
چون تجربه کردی مادر شدنو
چون ازدواج کردی
چون لذت رابطه جنسیوچشیدی
چون همسرت مرد خوبیه از نوشتهات میفهمم خیلی مرد خوبیه مامان من میخواد خونرو رنگ کنه به خونه برسه بابام نمیذاره
دلم میخواد ازدواج کنم نمیذاره چرا؟هم اینکه وضع مالیمون خرابه هم بابام. بدبینه به پسرا
اما توخیلی خوشبختی بابات لااقل که بهت جهیزیه داده اما من چی؟6سال درس خوندم استرس داشتم بعدش باید برم سرکار خودم جهیزیموجور کنم تازه کو کار؟
اما هیچوق از بابام بد نگفتم هیچوقت چون به این سن رسیدم اون پشتم بوده حداقل اینکه واسم کتاب میخرید ینی بهم پول میداد من بجای لباس خریدن میرفتم کتاب میخریدم
گفتی بابات مادرتو میزنه؟من وقتی بچه بودم بابام با کمربند میومد سراغ مادرم خودمو سپرش میکردم که بهش نخوره
حتی مادرمم توخونه بیماری روحی داره مدام دعوا راه میندازه من کارم شده توخونه اشپزی کردن چون مامانم صداش درنیاد برقراری ارامش خونه به عهده منه که همیشه عین مادر بودم تایه دختر25ساله شاد . اما هیچوقت به بابات توهین نکردم همیشه میگم بابا چیزی میخوای؟هرچی گفته گفتم چشم
همین الان غذاگذاشتم الان میسوزه خخخ دارم بهت میگم قدر زندگیتوبدون انقدر حساس نباش
به بابات افتخار کن اتفاقا بابای منم سرهنگ بازنشستس حرف حرف خودشه نظامیا اینجوری بار اومدن
برو درس بخون فکرت مشغول میشه اروم میشی بخدا من از فکرای بد هی دارم درس میخونم خخخ میترسم پروفسور شم اخرش هههه
تمام فکرتو بزار به پسرت کمک کن بره دانشگاه اون بچه عاشقته عاشق مامانشه اگه جلوش اینجوری ضعف نشون بدی به روی خودش نمیاره اما تو دلش غوغاس بخدا باهر بحثی توخونه اظطراب میگیره
بخاطر بچت تحمل کن . همه مشکل دارن همه ناراحتن دوستم دیروز بهم میگفت ساناز غم دارم اخه یدختر 25ساله غمش چیه
جوونا الان همه افسرده شدن من نصف موهام سفیده مامانم هی میگه بیا موهاتو رنگ بزارم نمیزارم. میدونی حتی جسمم خرابه تا سرخیابون بزور میرم بخدا . دیگه ناراحتی بنویسی من میدونمو تو

علاقه مندی ها (Bookmarks)