متاسفانه توی نظرات جوری در مورد حجاب صحبت میشه که برخی خود را برتر از آن دیگری بداند.
توجه شما را به این دو بحث بین کاربران در سایت الف جلب می کنم که مشخص شود نظرات متفاوت هستند در جامعه در مورد حجاب و اینگونه نیست که در برخی سایت ها تبلیغ می شود
الف - با وجود این تلویزیون، وجود حجاب معجزه است/ بجای عدالت اجتماعی سرگرم حجاب شدیم
الف - حجاب قانونی یا حجاب اجباری؟
اینجا جای بحث در مورد خود حجاب نیست، و نمیخوام بازش کنم ولی اگر از دید درون دینی هم بخواهید نگاه کنید، در قران از خدا به پیامبر با استفاده از کلمه ی قل یعنی بگو، به صورت توصیه ای به ایشان میگوید به همسرانت و دخترانت و زنان مومن بگو حجاب کنند و نه همه زنان. این یک چیز شخصی و اعتقادی هست و نباید جوری تلقین شود که چون فلانی مثلا چادری و یا مقنعه ای و .. هست پس برتر هست و هر که اینگونه نبود بدتر هست. در مورد چادر هم ربطی به اسلام ندارد و لباسی مربوط به زمان قاجار هست که روبنده هم داشته و رضاشاه خوشبختانه آن را حذف کرد وگرنه امروز اونو هم بخشی از دین و حجاب و حیا و عفاف می دونستند.
من اگر گفتم زیبا، زیبایی نسبی هست، و از دید هر کسی زیبایی یک معنی دارد. یک دختری که به خودش نمی رسد و چربی و کالری را تنظیم نمی کند ورزش نمی کند و ...چرا باید توقع داشته باشد مثل یک دختر خوش اندام که به خودش رسیده، بهش نگاه بشه.
بین بیحجابی و بدحجابی خیلی فرق هست این را هم میدانم. بیحجابی بهتر از بدحجابی هست. چون در پدیده ی وطنی بدحجابی، لباس ها تنگ و مسخره و آرایش ها غلیظ و .. می شود. که از عوارض حجاب اجباری هست البته. ولی با این مورد که کسی که چادر و یا مقنعه دارد خود را برتر از مانتویی و آن که مانتو هست خود را برتر از آنکه شل حجاب هست بداند مخالفم.
در مورد خود چادر، چون نشان دهنده و نماد حکومت و افراد وابسته به نظام ،گشت ارشاد و ...هست، کلا دید منفی بوجود آمده و خیلی با دیدن آن زیاد طرفشان نمی رود، مساله سر خود اون پارچه نیست ها، مساله سر معنی هست که این پارچه دارد. و خوب خیلی ها نگاهشان جوریست که تر و خشک را باهم میبینند، اگر چه نظر ارتش سایبری که توی سایت ها به صورت گسترده نظر می دهند و تعریف و تمجید از چادر می کنند و نفی غیر آن، شاید برخی ها را به اشتباه بیندازد درباره نظرات مردم در جامعه. البته شهر با شهر هم فرق دارد. یزد یا قم نرفتم اما میگن مردمش مذهبی هستند شاید با یک شهر دیگر مثل تهران یا شیراز تفاوت وجود داشته باشد.
گفتم زیبایی و تناسب اندام چون اگر اینگونه نباشد، مرد به سمت زنان دیگر کشیده می شود. در ثانی اکثر پسرها به دلایلی دوست دارند زنشان شاداب و با طراوت باشد و هر چقدر که خودشان افسرده و یا خسته و یا بی حوصله باشند او آن را برطرف کند و به پسر حس زندگی بدهد.یک خانمی توی همین سایت هست سرشار از نفرت و ناامیدی و افسردگی و دائما از خودکشی حرف می زند، قطعا امثال ایشان هرگز مورد نظر هیچ کس نیست.
جامعه فرهنگش عوض شده شما نمی تونی با فرهنگ دهه ی شصت زندگی کنی که، نظر کارشناسان مذهبی و دولتی خب معلومه همینه ،نمیتونه چیز دیگه ای باشد اونا نمیگن زیبایی اهمیت داره. اونا از دید دینی حرف می زنند بیشتر. گرچه شوهریابی، با پیداشدن از سوی شوهر فرق دارد.
اما علاوه بر زیبایی و تناسب اندام قطعا معیارهایی دیگر همچون تحصیلات، خانواده، شغل، هنر و ... نیز اهمیت دارند. البته باز هم می گویم که زیبایی نسبی هست. یک کسی رو میشناختم که از دید او، زن تپل و کمی چاق زیبا به نظر می رسید.

علاقه مندی ها (Bookmarks)